lauantai 10. joulukuuta 2022

Joulun odotusta + North Outdoor -alekoodi!

Kaupallinen yhteistyö: 
North Outdoor
Icebug 

northoutdoor-kati-jukarainen

Joulussa parasta on odotus.

Rakastan joulukuuta. Kaikkea siihen liittyvää tunnelmointia, odotusta, kynttilöitä, lahjapapereiden rapinaa ja glögiä. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä aikaisemmin jouluni aloitan. Tärkeintä ei ole juhla, vaan matka. Nautin joulusta joka vuosi yhtä paljon. Tykkään siitä, että se tuo iloa vuoden pimeimpään aikaan. Jaksan synkän kaamoksen paremmin, kun on jotain kivaa mitä odottaa ja jonka parissa puuhata.

Lapsena parasta joulussa taisi olla lahjat. Nykyään nautin enemmän niiden antamisesta. Erityisesti omia lapsia ja siskon lasta on ihana muistaa. Otan lahjatoiveet huomioon, mutta mieluiten annan lahjoja, jotka taatusti menevät käyttöön. Merinovillaiset vaatteet, sukat ja asusteet ovat olleet helppo valinta jo monta vuotta. Ne ovat aina arvostettu lahja, joka lämmittää vielä pitkään lahjan saamisenkin jälkeen.

joululahjaideat-kati-jukarainen

Merinovillaiset asusteet ovat helppo lahja. Tuskailen aina vaatekokojen kanssa, joten tykkään siksi antaa asusteita ja sukkia, joiden koon arviointi on helppoa. Ylläoleva pipo on North Outdoorin uutuus KAJO LOW. Suuri osa merkin asusteista on valmistettu Suomessa ja ne ovat 100% merinovillaa.

joululahjaideat-100outdoor

Kuljen North Outdoorin merinovillapaidoissa koko talven. 100% merinovillaiset neuleet ovat kevyitä ja pehmeitä. Niiden kutittavuudesta kysytään usein. Ihon herkkyys on niin yksillöllinen asia, että on vaikea antaa yksiselitteistä vastausta. Tiedän, että suurinta osaa merinovilla ei kutita. Olen itse niin herkkä, että huomaan kyllä, jos ylläni on minkäänlaista villaa. Merinovilla on kuitenkin niin paljon pehmeämpää, että siedän sitä hyvin, kun alla on t-paita. Perinteistä villapaitaa en kärsi pitää. Vaaleat värit ovat mielestäni pehmeämpiä iholla kuin tummemmat. Kestosuosikkini on v-aukkoinen VILJA. Neule on oversize ja minulle koko M on juuri sopivan reilu. Tykkään erityisesti tosi pitkistä hihoista.

joulu-kati-jukarainen
northoutdoor-100outdoor
Joulupakettiin sujahtaa kaunis miesten neule. HOHKA värissä puolukka on uutuus, joka on valmistettu Oulussa. 

Mitä odotan joululta?

Odotan aikaa perheen kanssa, kiireettömyyttä ja lomaa. Jouluna unohdan työt niin totaalisesti, että paluu on usein vaikea. Mutta toisaalta se on onnistuneen joulun merkki. Haluan pelata lautapelejä, katsoa elokuvia ja syödä suklaata. Joulut vanhempieni luona ovat olleet ihanan lumisia, joten joulutunnelmaan humpsahtaa siltä seisomalta, kun pihaan pääsen. Koska lapset ovat jo teini-iässä, on sitäkin arvokkaampaa, että jouluna he haluavat tehdä yhdessä juttuja. Lasten saaminen muuttaa joulunviettoa yleensä kaikilla. Tämän allekirjoitan minäkin. Joulu lasten kanssa on parasta. 

Joulu-kati-jukarainen
northoutdoor-100outdoor
Ylläolevissa kuvissa on päästä varpaisiin merinovillaa. Ylemmässä kuvassa merinoneule VILJA, merinofleecesta valmistetut ALL DAY -legginsit ja ARCTIC-merinovillasukat. Nää sukat on mahtavat! 

Mitä olen puuhannut tähän mennessä? 

Teen joka vuosi erilaisia jouluisia diy-juttuja. Kokeilen joka vuosi jotain uutta. Parasta on kuitenkin tehdä kauniita lahjapaketteja. Aloitan lahjojen hankinnan hyvissä ajoin, ja paketoin lahjoja osissa, koska en halua tästäkään asiasta stressiä. Lisäksi olen leiponut, laittanut joulukukkia ja koristellut kuusen. Yksi suosikkiasioistani on kranssien ja havutöiden tekeminen. Joulu valmistuu koriste ja paketti kerrallaan. 

northoutdoor-100outdoor
joululahjat-100outdoor
joululahjat-100outdoor

KEVO-merinosormikkaat ovat uutuus. Kuvassa väri kivenruskea. 


North Outdoorin merinovillatuotteet ovat loistavia lahjoja. Nämä ovat olleet myös tosi tykättyjä, kun olen näitä lahjaksi antanut. Tykkään erityisesti Suomessa valmistetusta FINLAND | NATURE -mallistosta. Verkkokaupasta löytyy paljon muutakin kivaa. Esimerkiksi merinovillaiset sukat ovat monelle uusi tuttavauus, vaikka suomalaiset ovatkin villasukkakansaa. Näissäkin kuvissa vilahdelleet ARCTIC-merinosukat ovat tosi kiva lahjaidea ulkoilevalle ihmiselle. Rakastan erityisesti noita pitkävartisia raparperinpunaisia sukkia.

kaski-merinovillapaita-northoutdoor
northoutdoor-100outdoor

Sain ilokseni jakaa teillekin pari alekoodia. Koodilla KATI15 saat 15% alennuksen North Outdoorin verkkokaupasta. Jos tykkäät ulkoilla, suosittelen piipahtamaan myös Icebugin verkkokaupassa. Koodilla KATI15 saat 15% alennuksen myös Icebugin verkkokaupasta. Icebugin ulkoilukengät tunnetaan erityisesti laadukkaista nasta- ja kitkakengistä.

Molemmat koodit voimassa 18.12. saakka ja ne käyvät normaalihintaisiin tuotteisiin. Instagramissani voit osallistua arvontoihin, joissa voit voittaa Icebugin kengät tai North Outdoorin neuleen. 

kati-jukarainen-joulu

Toivon ihanaa joulun odotusta kaikille. Toivon rauhan, onnen ja ilon hetkiä. 

Jouluilta hämärtyy, tuuli pois jo etääntyy. Joka kuusen latvahan, tarttuu tähti taivahan. Hiljaisina seisoo maat. Hiljaisina seisoo maat. Metsän vakaat asukkaat, saapuu illan juhlihin, yksin, kaksin, kolmisin. Laulun tahtiin joka puu, sinne tänne kallistuu. Kettujenkin leikki on jouluyönä viaton. 

O. Paloheimo


 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig