perjantai 3. toukokuuta 2024

Merinovilla kuuluu kesään - North Outdoor -alekoodi!

  

Kaupallinen yhteistyö:
North Outdoor 


kati jukarainen

Kun kevät on ollut kevyesti ilmaistuna sään puolesta tapahtumarikas, on merinovilla ollut paras ystäväni, johon on voinut luottaa. Ihan sama onko aurinko paistanut vai lunta tupannut, ei ole ollut ainakaan vaikea päättää, mitä päälleni puen. Se on yksi syy, miksi tykkään North Outdoorin merinovillavaatteista. Ne ovat aina helppoja ja kivannäköisiä, kun en ehdi tai halua miettiä liikoja, mitä päälleni puen. 

north outdoor merinovilla
merinovilla north outdoor
Olen melko rento pukeutuja, mutta tykkään hauskoista ja värikkäistä kokonaisuuksista, jotka jollainen kuvastavat persoonaani. Minulla ei ole mitään vaikeuksia lähteä kaupungille verkkareissa, jos asu on kivannäköinen. Teen usein kotona töitä, mutta vauhdikas arki kuitenkin vie usein muuallekin. Siksi satsaan kotiasuihin. Haluan, että niissä on kiva olla kotona, mutta tarvittaessa sama asu päällä voin osallistua etäpalaveriin tai sinkaista ihan minne vain. Merinoverkkarit ovat maailman paras keksintö!

merinovilla kati jukarainen

Jos joku vaate minua kuvaisi niin ehdottomasti mekot ja hameet. Rakastan liehuvia helmoja ja pidempiä mekkoja. Vaikka talvella pukeudun turhankin paljon mustaan, on kesäinen vaatekaappini ehdottomasti kirjava. Pidän kirkkaista ja heleistä väreistä. Minusta on ihanaa yhdistellä esimerkiksi punaisen eri sävyjä. 

kati jukarainen
merinovilla
En ihmettele, miksi merinovillasta on viime vuosien aikana tullut niin suosittu materiaali. Helppohoitoiset vaatteet tarvitsevat harvoin pesua. Pesen yleensä tahrat heti käsin. Raikastamiseen riittää pelkkä tuuletus. Se on merinovillan tärkein huoltotoimenpide. Vaatteiden pesemättä jättäminen vaati itseltäni aluksi totuttelua. Kun opin luottamaan siihen, että vaatteet ovat puhtaita pelkällä tuulettamisella, en ole taakseni katsonut. Arvostan helppoutta arjessa. En kaipaa jatkuvaa pesemistä, tekemistä riittää muutenkin.

merinovilla
merinovilla



Ilokseni sain taas teillekin jaettavaksi alekoodin North Outdoor -verkkokauppaan. Koodilla KATI20 saat 20% alennuksen North Outdoorin normaalihintaisista tuotteista 4.–11.5.2024 saakka (tarjous ei koske Outlet- ja Clubitarjouksia). Kevätuutuuksien kanssa annattaa olla nopea, suosituimmat värit ja tuotteet myyvät usein verkkokaupasta loppuun.

merinovillavaatteet

Jos haluat päästä sovittamaan vaatteita, löytyy North Outdoorilta myös kivijalkakauppa North Outdoor Store Helsingin Torikortteleista osoitteesta Katariinankatu 4. Ja jos olet tarjoushaukka, kannattaa liittyä North Outdoorin Merino Clubiin, jossa voit kerätä pisteitä ostoksista ja saada erikoistarjouksia ja etuja. 


Ihanaa kevättä ja kesän odotusta! Valo ja lämpö ovat täällä taas. Nyt nautitaan, eikö niin? ❤️




SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig