maanantai 20. huhtikuuta 2015

KUN EHTISI


Meillä tehdään remonttia. Taas. 90–luvun talomme on kohta rakennettu kokonaan uudelleen. Ja aina se menee pihanlaiton edelle. Mikä on ymmärrettävää. Mieluummin kuitenkin asun kuivassa talossa ilman kukkaloistoa kuin toisin päin.


Pihavikkelänä syyhällän aina vähän haravoimaan sieltä täältä, minkä remppasiivoamiselta ehdin. Ja kyllähän sitä aina johonkin väliin ehtii. Paikat siivoutuvat kulma kerrallaan ja samalla saa ihastella uutta kasvua. Krookukset kukkivat aivan rököllään ja kovasti sieltä maasta muutakin punkeaa.
 
 

Kyllä sitä kukkaloistoa on onneksi edes puolen pihan verran. Kohta siitä nautitaan taas

Aurinkoista viikkoa!
 
SHARE:

9 kommenttia

 1. Samat mietteet täällä. Rakennusprojektit ja talon maalaus sotkee ikävästi puutarhastelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso remppa teilläkin. Meillä on maalaus vielä edessä. Sitten en kyllä keksi hetkeen korjattavaa. No onneksi sitä ehti eilenkin 10 kottarillista haravoida :)

   Poista
 2. Minulla työ haittaa puutarhapuuhia :) Mielellään oleilisi vain pihalla, kasvimaan laajennus osa B menossa. Juuri tassä puutarhatuolissa kissa sylissä istuen haaveilen ensi keväästä kun kasvimaa on muokkausta ja siivoamista vaille valmis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Varsinkin kun mun työkin on niin kesä-vetoinen. Meille on tulossa myös laajennus kasvimaalle. Sitä odotellessa. Upeita kuvia alkaa olla blogit pullollaan vaikka miten hienoista kasvimaista!

   Poista
 3. Mä menin tänään töiden jälkeen kuljeksimaan puutarhaan, siellä oli niin paljon tekemistä, että en osannut päättää, mihin tarttuisin, joten hainkin kameran sisältä ja kuljeskelin kuvaamassa. :D Oli mulla puutarhasaksetkin mukana... taskussa. ;)
  Joskus siinä vaan käy näin...
  Mutta juu, oot oikeessa, puutarhassa on kivempi sitten myllertää, kun tietää, että huushollissa on kaikki suurinpiirtein reilassa. Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös vähän haahuilevaa sorttia. Siivoilen yhtä nurkkaa ja kun vien lehtiä kompostiin, niin unohdun matkalle haravoimaan otista kohtaa. Olen todennut, että se ei niin haittaa, kun kaikki pitää kuitenkin siivota :D

   Poista
 4. Tiedän tuon tunteen. Meillä on edessä parketin hiominen ja kaikki mitä siihen littyy... Ja viime kesähän kului evakossa kylppärirempan vuoksi.

  VastaaPoista
 5. Niin se on, että kaikki muu elämä haittaa puutarhaelämää. Onneksi pienikin rapsutus pihamaalla tuo mukavan tunteen ja edistää kevättä.

  VastaaPoista
 6. Olen vasta liittynyt lukijaksi, joten en ole ehtinyt postauksita lukea, että millä vyöhykkeellä toimit?
  Meillä olisi mökkipiha projektia kesän aikana: terassi, kukkapenkkiä, sisätilojen maalaus. Maalaus ehkä jää ensi kesään, että ehtii lomaillakin :)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig