keskiviikko 4. marraskuuta 2015

VUOSI YRITTÄJÄNÄ

Yksinään yrittämisen nurja puoli on töiden aikatauluttaminen. En todellakaan ole ylpeä, jos teen töitä liikaa. Sisäinen paradoksini huolii onko töitä tarpeeksi ja mihin väliin pitäisin lomaa. 
 Yksin yrittämistä tuli juuri täyteen tasan vuosi. Töitä on ollut paljon ja silti elämä jotenkin tuhannesti rennompaa. En voisi olla kiitollisempi. Lisäksi olen kotona, kun pikkukoululaiset tulevat kotiin kaveriremminsä kanssa. Aina on aikaa auttaa läksyissä ja välipalassa.

Kun huomaan tekeväni liikaa, tiputan hanskat lattialle suosiolla kesken päivän. Siivoan, ripustan jouluvaloja ja juon kahvia puhtaassa kodissani. Verenpaineen ja vauhtimonon kivutessa tappiinsa lääkitsen itseäni makealla. 


Onni on aviomies, joka tuo työreissulta tällaisia kotiin. Melko aikuiseen makuun. Vaniljan makuista lakritsaa. En tiedä ihastuinko sokerisiin palleroihin vai laatikkoon enemmän. Hyvä Fasu!

Vuosi yrittäjänä on ollut täynnä unelmia, tavoitteita, toteutuneita unelmia ja ihania kohtaamisia asiakkaiden ja kollegoiden kanssa. Kiitos elämä <3

SHARE:

25 kommenttia

 1. Onnea ja iloa yrittäjälle! Mä olen ollut freenä jo 20 vuotta ja siitä osan yrittäjänä. Elämä kantaa, vaikka joskus olisi hiljaisempaakin.Vapaus ja juuri tuo kotona oleminen, kun lapset olivat pieniä, loisto juttu, terkuin Suska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin uskon, että elämä kantaa ja tekijälle riittää töitä. En ole myöskään kovin ronkeli töiden suhteen, jos on hiljaisempaa :D

   Poista
 2. Onnea ihana! Rohkee veto joka kannatti, siinä päivän paras juttu! Ihanan positiiviseen sävyyn kirjoitit, näitä tarvitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan itsekin yllätyin, kun tajusin, että hetkonen... Vuosi on hujahtanut ihan siivillä. Tämä on jotenkin ihan parasta just nyt.

   Poista
 3. Lämpimät onnittelut sinulle siitä rohkeasta päätöksestä, jonka olet tehnyt. Ihanaa, kun tunnet, että se kannatti. Hyvää jatkoa edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän ryhtyessä ajattelin, että yrittäjyys olisi kiva homma ainakin kolmen vuoden ajan, kun pienin koululainen suorittaa ensimmäisiä koululuokkia. Nyt on on ihana olla kotona tekemässä töitä. Ja kivointa on se, että nyt saan tehdä kaikenlaista mistä oon aina tykännyt ja ei tarvitse sanoa ei jokapaikkaan :)

   Poista
 4. Onnea! Seuraan tuota siippaa tuosta vierestä, yrittäjä hänkin, ja samanlaisia haasteita taitaa olla kaikilla yrittäjillä. Toisaalta vapaus on myös palkitsevaa. Hienoa, että rohkenit tehdä valinnan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat huolet ja vapaudet. Ei jotenkin huolettanut kokeilla. En pidä tätä nytkään lukkoon lyötynä forever tyyppisesti. Teen niin pitkään kuin lystättää :D

   Poista
 5. :) Tuttuja tuntemuksia. Minullakin tulee pian vuosi täyteen yrittäjänä. Melkoista hullunmyllyä välillä, mutta tunnen olevani jotenkin enemmän elossa kuin ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat fiilikset. Mulla ei tosin ole kauppaa tai vastaavaa jonne pitäisi raahautua vaikka kipeänä. Siksi en kokenut tätä mitenkään riskinottona. Hyvä me yrittäjät :)

   Poista
 6. Onnittelut ensimmäisestä vuodesta! Kiitos myös blogista - hyviä ja käytännöllisiä vihjeitä on saatu runsaasti. Hyvää jatkoa seuraavalle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ihana palaute. Tällä jaksaa taas monta postausta :)

   Poista
 7. Onnea yksvuotiaalle yritykselle ja yrittäjälle! :) Tosi mukava kuulla, että olet tykännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että vihdoin on aikaa kaikelle. Moninaisille töille ja perheelle. Toivottavasti tämä kantaisi vielä pitkään :)

   Poista
 8. Onnittelut!

  Itsekin haaveilen/suunnittelen yrittäjyyttä. saa nähdä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä jahkaile. Anna palaa vaan Sussi! Tästä hommasta pääsee aina poiskin. Niin mä sen ajattelin.

   Poista
 9. Onnea 1-vuotiaalle! <3
  Yrittäjyydessä on monenlaisia haasteita ja se vaatii rohkeutta ja uskallusta. Mutta se myös antaa paljon ja tuo tietynlaista vapautta. Ja kun kaikki asiat laittaa vaakakuppiin, positiiviset asiat painavat enemmän. Siksi täälläkin yritetään. :)
  On ihanaa saada toteuttaa haaveitaan, vaikka se vaatiikin välillä kovaa työtä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. En tiedä olenko oikea ihminen puhumaan kovasta työstä. Olen melko touhukas niin ehkä se ei siksi tunnut kovalle työlle. En koe tekeväni kamalan paljon enempää kuin tavallisessakaan työssä. Meidän pitää Riina ehdottomasti löytää joku yhteinenkin projekti :D

   Poista
  2. Ahkerat ihmiset tekevät kaiken työnsä kuin olisivat itse yrittäjiä, vaikka työskentelisivätkin vieraalla.
   Ja kyllä me vielä keksitään joku yhteinen projekti. :) Siitä tulee varmasti ihan huippua!

   Poista
 10. Voi, onnea ja iloa yrittäjyydestä.
  Palkitsevaa ja rankkaa, tasatahtia, ehkä se palkitsevuus voittaa sen rankkuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huolin välillä, mutta ei tämä kovin rankkaa ole. Onneksi. Palkitsevaa kyllä!

   Poista
 11. Voi kun kiva kuulla yrittäjyydestä positiivista kommentointia! Liian usein käydään läpi vain sen huonoja puolia:( Mutta niinhän se on, että kaikella on ne hyvät ja huonot puolensa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aina kokenut yrittäjyyden positiivisena. Mies oli pitkään yrittäjänä ja se toi pikkulapsi aikaan paljon joustoa monissa jutuissa mitä muuten ei ehkä olisi ollut. Samaa mieltä kyllä siitä, että turhaan puhutaan vain negatiivisista puolista. Se tosin pätee ihan kaikkeen.

   Poista
 12. Onnea yrittäjälle! Haasteita varmasti riittää, ja rankkoja päiviä. Aina on hyviä puolia kaikessa, kiva seurata blogisi kautta sinun arkeasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joskus sitä miettii, että miten arkisia asioita tänne laittaa, vaikka ne ovat usein juuri niitä mitä itsestäkin on kiva lukea.

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig