tiistai 15. joulukuuta 2015

MUISTATKO MUISTAA?

Joulukuussa on muistettavaa paljon. Ja muistettavia on paljon. Ja kuitenkin se on arjessa niin kovin tärkeää. 
 
Erityisesti kun kyseessä ovat lasten opettajat ja harrastusohjaajat. Itsekin satujumppaa ohjanneena mieleen on jäänyt joulu jolloin yksikään vanhemmista tai lapsista ei kiittänyt. Ja se yksi sana olisi merkinnyt niin paljon vapaaehtoistyössä.


 Koska en tunne näitä ihmisiä henkilökohtaisesti, suosin kynttilöitä ja kukkia. Uskon, että ele on materiaa tarkempi.


Viimeisten joulunaluspäivien aikana lähetän matkaan toivotuksia, kortteja, terveisiä taivaaseen. Ja muistan kiittää ja olla kiitollinen.

SHARE:

11 kommenttia

 1. Kyllä se pieni sana motivoi, eikä paljoa vaadi - liekö ihan pelkkää ajattelemattomuutta... Eleenomaisesti ei pieni muistaminenkaan ole pahasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että monelle ihan pelkkä sana ilahduttaa lahjasta viis. Luulen, että poisjättäminen on ajattelemattomuutta, ei pahuutta.

   Poista
 2. Kiitos ja hymy, molemmat vaativat niin vähän antajalta, mutta miten suuri merkitys niillä onkaan saajalle <3

  VastaaPoista
 3. Tämä oli Kati hyvä postaus. Kiitos on tärkeää milloin tahansa, erityisen hyvin se sopii joulun aikaan. Kiitos tästä muistuksesta, meinaa unohtua kiireiden keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun aika on niin täynnä iloa ja naurua, että tiedän sen tekevän niiden olon tavallista kurjemmaksi, joilla on huolia tai ahdinkoa. Siksi koen muistamisen joulun alla tärkeimmäksi. Ja myös auttamisen. Itse vapaaehtöitä ja varainkeruuta hoitaneena on ollut ihana huomata, miten monella myös auttamisen halu joulun alla nousee.

   Poista
 4. Olin juuri sellaisella reissulla että tämä postaus kosketti ja kolahti...kiitos tulee sieltä jostain minne se on kasvanut, sisälle...ei pakotettuna ja pyydettynä vaan lahjana nousevana! Kiitos on tärkeä ja kaunis sana!

  VastaaPoista
 5. Tärkeä ja ajankohtainen postaus. Usein itsekin osallistun keskusteluun aiheesta. Pieni kiva muistaminen ilahduttaa, mutta itse ilahtuisin eniten itsetehdystä kortista kiitosten kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä liputan myös itsetehtyjen korttien perään. Musta on kiva, että lapset tekevät opeilleen itse korttinsa. Myös kaikki postin kautta tänä vuonna lähteneet kortit olivat meillä itsetehtyjä, kuten melkein aina. Niistä tulee itsellekin hyvä mieli - antajana ja saajana.

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig