tiistai 29. joulukuuta 2015

TALVINEN PUUTARHA

 No nyt on kelit kohdallaan! Ihana luminen huurre ja mieletön auringon paiste. Ei masenna edes se, että teen töitä tänään. Lenkille ehtii kyllä johonkin väliin. Aamusta oli kuitenkin pakko kiertää piha, kun näytti niin kivalle.


Yllätyin itsekin miten paljon pihan talvimaisema on muuttunut. Syynä ovat kokoa kasvaneet puuvartiset kasvit. Jopa suojatut hedelmäpuut olivat kivannäköisiä. Pensaat ja puut ovat ehdottomasti pihan runko!Mikään ei piristä mieltä niin kuin valo. Ja sitä on piisannut ihmeen kaupalla koko syksy ja talven alku vähän väliä.  #Kiitollinen 

SHARE:

14 kommenttia

 1. Kaunista sinun puutarhassasi. Katselin juuri omaa puutarhaani, miten se on yksinkertaisen kaunis kaikessa paljaudessaan. Kuura saa kaiken kimmeltämään auringossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Sinun puutarhasi olisikin mielenkiintoista nähdä :)

   Poista
 2. Jep, puutarhassa pitää olla puita! Ne ovat kauniita joka vuodenaikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa näyttämään kaiken muunkin paremmalle. Meidän vanhimmat omppupuut ovat vedelleet viimesiään jo 10 vuotta, mutta jotenkin ne vielä pystyssä pysyy :D

   Poista
 3. Kauniin kimaltavalta näyttää, suuret puut antavat struktuuria pihaan ja näytävät kyllä kauniilta kaikkina vuodenaikoina! Teillä paistaa aurinko, meillä pilviverho on vetäytynyt taivaan ylle, mutta kaunista silti on ulkona, kuuraista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin silti on ollut ihmeen valoisa syky ja talvi,vaikka välillä on vähän pilveä. Poikkeuksellisen valoisaa minusta. Ihanaa vastapainoa viime kesälle.

   Poista
 4. Kyllä näyttää kauniilta. Meilläkin on aurinkoa ja ihan kunnon pakkanen (-15 astetta). Joten äkkiä nämä säät vaihtuvat. Hyvää loppuvuotta sinulle Kati ja kiitos mukavasta blogikaveruudesta vuoden 2015 aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillä alkoi kunnon talvi! Ja kiitos samoin Anneli. Puutarhabloggaajat on kyllä mahtavaa porukkaa :)

   Poista
 5. Hienon näköistä todellakin ja vanhojen omenapuiden vänkyräiset rungot näyttävät hauskoilta valkoista taustaa vasten. Täällä Etelä-Pohjanmaalla ei ole lunta nimeksikään, ainoastaan vähän pakkasta, joka kivasti kuuraa pihan kasvit ja luonnon.
  Hyvää loppuvuotta ja alkavaa vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 6. Tänään oli kyllä huikean kaunis päivä.

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunista ja valo on niin ihanan piristävää!
  Oikein hyvää uutta vuotta ihana puutarhaystäväni! <3

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig