lauantai 28. huhtikuuta 2018

Viikonloppuna

Viikonloppu on sujunut iloisissa merkeissä Lahden pihapiiri-messuilla. Juontokeikka puutarhaan hurahtaneiden keskellä ei ainakaan vähennä kesänkaipuuta. On ihan pyöriä oman henkisten ihmisten keskellä, joita kaikkia yhdistää sama hulluus puutarhaan. Ilahduttavan moni bloggaajakin on käynyt tervehtimässä. 


Vaikka kotimatkat ovat kuluneet kaatosateessa, en silti ole menettänyt toivoa aurinkoisesta vapusta. Alkuviikosta paistoi vielä näin upeasti. Hennon vaalean liilat krookukset näyttivät täydessä valossa henkäyksen kevyiltä. Näissä on tunnelmissa on ihana alkaa valmistella vappua. Kotiin aion lähteä tänään messuilta ison kukkakimpun kanssa. Keväisessä tapahtumassa valinnanvaraa riittää!Ihanaa sunnuntaita!

SHARE:

15 kommenttia

 1. Oli kiva nähdä eilen ❤ Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauska nähdä livenäkin :) Kyllä oli bloggaajaa liikkeellä yllin kyllin!

   Poista
 2. harmikseni en päässyt Lahden messuille, liian monta muuta juttua taas...

  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kivat messut ja hyvä ohjelma :) Toisen kerran. Tuleehan näitä joka vuosi.

   Poista
 3. Oli mukavaa, kun niin moni blogi sai "kasvot", sinun tapaamises ilahdutti kovasti! Kivat messut, pysyttiin puutarhassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on aina. Hämmästyin miten monta bloggaajaa ehdin kolmessa päivässä nähdä. Uusia ja vanhoja kasvoja. Oli kiva nähdä sinuakin livenä :)

   Poista
 4. On ollut ilo tustua sinuun ja mukavaa messupäivää. Olet kyllä kukkasi ansainnut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Satu! Monet hyvät naurut tuli taas naurettua :) Ja kiitos <3

   Poista
 5. Voi että, oli niin mukavaa tavata perjantaina messuilla! Tykkäsin Lahden messuista ihan mahdottoman paljon!! Toivottavasti saamme aurinkoisen vapun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä pienemmillä messuilla on usein tosi kiva tunnelma. Mä olin töissä, mutta yllättävää kyllä joka päivä lähdin kädet täynnä ties mitä kaikkea kivaa :D

   Poista
 6. Näin sinut kuuluttamassa mutta en uskaltanut tulla häiritsemään :)

  VastaaPoista
 7. Minäkään en päässyt. Vähän nyt harmittaa, mutta onneksi blogeissa on kattavia selvityksiä messujen kohokohdista. Krookukset ovat ihania väriläikkiä vielä värittömässä puutarhassa. Itsekin niitä kuvailin. Toivotaan nyt ettei sataisi. Minullakin olisi tiistai ja keskiviikko vapaapäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivotaan täälläkin. 3 päivää ajellut kotiin kaatosateessa niin jo riittelee. Tuu moikkaamaan Mustila Arbotetumiin parin viikon päästä. Siellä taas kirjan merkeissä :)

   Poista
 8. Olet kyllä luontainen esiintyjä ja juontaja, niin aurinkoinen ja innostava. Sinut oli ilo tavata.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig