lauantai 7. syyskuuta 2019

Kimppuja ja kirppistelyä

Syyskuuhun tuntuu aina kuluvan sakset ja kimppu, olin sitten puutarhassa, metsässä tai kävelylenkillä. Sidon kimppuja kotiin ja töihin, kuvauksiin ja viikkokimpuksi itselleni. Rohkeus ja luovuus korvaavat tekniset taidot. Onneksi luonnollisuus ja rentous on trendikästä.


Rakastan väri-ilottelua, mutta yhtä lailla toimii yksilajinen heinäkimppu. Syyskuu on ehdottomasti paras aika kimppuainesten keräämiseen, vaikka kukinta puutarhassa hiipuukin. On melkoinen etu, että töissäkin saa leikkiä kasveilla. Kuvausjärjestelyt ovat yksi kivoimmista jutuista töissäni. Tämän viikon sain asetella kukkia ihan kotosalla. Ensi viikolla hurautan taas kuvauspaikalle. 


Viikonlopun olen tietoisesti blokannut työt ulkopuolelle ja keskittynyt kotihommiin, jotta aivot saavat levätä. Ihmeen rentouttavaa oli pakata kirppiskamoja kasaan koko lauantai (mistä sitä kertyykin...). Kohta karavaani strarttaa kohti kaverin pihaa. 3 naisen pihakirppis voi olla menestys tai floppi. Toivottavasti en aja kotiin saman roinamäärän kanssa. Nyt kaikki on kuitenkin lajiteltu ja silitetty, joten tästä on hyvä jatkaa kohti facekirppiksiä (toivottavasti pari ikeaksassillista vajaammalla lastilla). Parasta on kuitenkin 4 tuntia laatuaikaa 2 ystävän kanssa, joiden kanssa ollaan tutustuttu hiekkalaatikolla, kun lapset olivat pieniä yli kymmenen vuotta sitten. 


Toivottakaa onnea! Laitan storyyn kuvia päivän seikkailusta.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

SHARE:

3 kommenttia

 1. Myyntionnea ja menestystä toivottelen. Minulla on tuo kimpputouhu nyt ihan hukassa. Ei vain ole napannut pitkään aikaan. Pari vuotta niitä innolla teinkin. Nyt myllään pihaa taas uuteen kuosiin.

  VastaaPoista
 2. Onpa kivoja kimppuja ja asusi saa taas huokailemaan! Toivottavasti kirppistely kävi hyvin! Sunnuntaisin terveisin Tuija

  VastaaPoista
 3. Oi, mitä heinäkimppuja! Ja tosiaan asusi on niin täydellinen näihin kuviin.
  Toivottavasti kirppispäivä oli menestyksekäs!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig