perjantai 15. marraskuuta 2019

Siemenet joululahjaksi

Anna siemenet joululahjaksi puutarhaystävälle, aloittelijalle ja erityisesti hänelle, joka arvostaa itsetehtyjä lahjoja. Sinipallo-ohdakkeella on tähän tarkoitukseen monessa mielessä kaikkein parhaimmat siemenet. Syitä on kolme. 

 1. Sinipallo-ohdakkeen siemenet ovat poikkeuksellisen kauniita. Ihana hopean sinertävä sävy säilyy vielä siinäkin vaiheessa, kun siemenet kuivuvat. Näitä on ihana sujauttaa paperipussiin tai pieneen kirjekuoreen. Tällaiset siemenet näyttävät hyvältä myös läpinäkyvässä pussissa.
 2. Sinipallo-ohdakkeen siemenet lähtevät kasvuun suorakylvönä. Esikasvatus ei ole pakollinen. Sopii loistavasti aloittelijalle ja / tai helpputta rakastavalle.
 3. Siemenet on erityisen helppo kerätä. Kukkavarret talteen ja paperin päälle kuivumaan. Sitten vaan ripsutellaan irti siemeniä. Sinisiä palleroita oli ulkona vieläkin, joten käytännössä näitä voisi käydä yhä keräämässä, jos ei ole niittänyt kukkavarsia alas. 


Pienet kirjekuoret, paperipussit ja nimikyltit. Juuri muuta ei tarvita. Säilytyspussi käy nätistä paketista. Tällainen on helppo sujauttaa myös joulukortin kanssa kirjekuoreen. Ihana pieni joulumuistaminen. 


Ihanaa loppuviikkoa!SHARE:

2 kommenttia

 1. Olipas kiva idea, että laittaa siemen pussit joulukortin kanssa samaan kirjekuoreen.
  Mukavaa viikonloppua sulle.

  VastaaPoista
 2. Ihana idea ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig