tiistai 22. joulukuuta 2020

Kohti joulua

Täällä laskeudutaan jo kohti joulua. Olen paketoinut lahjat jo hyvissä ajoin. Suurin osa valmisteluista on tehty. Jäljellä on vain kaikki rento ja mukava. Laitan kukka-asetelmia, koristelen pihaa, leivon ja laitan ruokaa. Sen verran mitä jaksan. 

Inhoan kiirettä ja erityisesti jouluna. Haluan nauttia valmisteluista, juhlasta ja tunnelmasta. Kun aloittaa hyvissä ajoin, ei tule paniikki. Jos kiire meinaa yllättää, voi jonkun vähemmän tärkeän jättää välistä. Näin olen toiminut jo vuosia. Vaikka joulukin innostaa, olen yhtä riemuissani siitä, että tämän päivän töiden jälkeen voin laittaa läppärin kiinni ja lomailla viikon. En osaa sanoin kuvailla miten tarpeeseen tämä tulee. Aion ulkoilla, lukea, katsoa leffoja ja viettää aikaa perheen kanssa. Oikein odotan sitä, että pulssi vihdoin tasaantuu hieman. 

On ihana huomata, että joulu on tullut tänä vuonna vähemmälläkin valmistelulla. On ihanaa olla vaatimatta liikaa itseltään tai muilta. Joulu tulee joka tapauksessa. En tänäkään vuonna osaa kaivata lahjoja. Isojen lasten lahjojen avaamisessa on yhä riittävästi seurattavaa. Kiitollisin olen ajasta perheen kanssa ja mahdollisuudesta hieman huilata. Ihanaa joulua!


SHARE:

2 kommenttia

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig