maanantai 26. heinäkuuta 2021

juhlapuutarha

juhlapuutarha-100outdoor

Meillä vietettiin eilen esikoisen rippijuhlia. Keli oli täydellinen puutarhajuhlille. Oli ihanaa juhlia ulkona ja tavata ihmisiä pitkästä aikaan erikoisen vuoden jälkeen. Olen jo viime keväästä asti jännännyt millaiset juhlat nuorelle saadaan. Onneksi kaikki meni hienosti, ja kirkkoonkin pääsi osa vieraista.  Esikoinen nautti rennoista juhlista ja sukulaisten ja kummien tapaamisesta. 

puutarhajuhlat-100outdoor

juhlapuutarha-100outdoor

Rakastan juhlien järjestämistä, leipomista, koristelua ja suunnittelua. Siitä innosta syntyi aikoinaan myös kirja - Juhlapuutarha. Puhuimme jo aikoinaan paljon lastemme tulevista rippijuhlista, kun teimme kirjaa Kanelia ja kardemummaa -blogin Marian kanssa. Parhaat vinkit sain tälläkin kertaa Marialta pariin pähkäiltävään pulmaan. Jos jotain en osaa, hän kyllä osaa kaiken. Onni on ammattitaitoinen ystävä. 

kukkakimppu-juhlat-100outdoor

juhlapuutarha-100outdoor

Halusin jakaa teillekin kuvapläjäyksen juhlien puitteista. Kunnioituksesta vieraita sekä lapseni toivetta kohtaan olla näkymättä somessa, jaan kuvia ainoastaan juhlapuutarhasta.

juhlapuutarha-100outdoor

juhlapuutarha-100outdoor

juhlapuutarha-100outdoorPuutarhat ovat olleet poikkeuksellisen kovilla paahteen takia koko kesän, eikä meidän pihamme ollut mikään poikkeus. Leikkasin,  kanttasin, katoin ja huolsin pihaa poikkeuksellisen paljon, jotta se saatiin juhlakuntoon. Sadetin oli ahkerassa käytössä kaksi viikkoa. Vaikka kukinta oli niukempaa kuin yleensä tähän aikaan vuodesta, olin tyytyväinen, miten hyvään kuntoon istutukset saatiin. Onneksi apuna olivat myös sisko ja vanhempani. 

riippuvat-maljakot-100outdoor

juhlapuutarha-100outdoor

valaisimet-puutarhajuhlat-100outdoor

Tykkäsin erityisen paljon näistä aurinkopaneeleilla varustetuista palloista, jotka loivat puutarhaan hieman juhlavaa tunnelmaa. Oleskelualueelle oli tuotu kaikki mahdolliset puutarhakalusteet, ja pöytiä koristivat itse tehdyt kukka-asetelmat. 

juhlapuutarha-100outdoor


Juhlat olivat ihana ja ikimuistoinen hetki keskellä kesää.


SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihanaa kun kerrankin on sellainen kesä että juhlat voi järjestää puutarhassa. Muuten ei helteistä ja kuivuudesta niin väliä olisi.
    Mukavaa kesän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Miten herkkiä ja kauniita yksityiskohtia!

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig