keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

KEVÄTTÄ RINNASSA


Lumen määrällä tai auringonpaisteella ei ole mitään tekemistä sisäisen kevääni kanssa. Luulen että moni muukin tunnistaa fiilikseni. Heräsin aamulla siihen, että ulkoinen kevät oli ropsauttanut kunnon lumet (jotka nyt ovat jo sulaneet).


 Sisäinen kevääni sen sijaan  taisi herätä eilen. Aloin nimittäin himoita kasvihuonetta, jonka tiedän olevan realistinen toive vasta muutaman vuoden päästä. Sisäinen kevääni on sekoileva puutarhahullu, joka kaipaa multaa, uskoo mahdottomaan ja on aina valmiina uuteen kauteen.


Työ pihan ja puutarhan parissa verottaa armottomasti oman pihan laittoa. Varsinaista lomaa ei ole ja koko aika pyörii saman asian ympärillä. Mutta kun sitä niin rakastaa! Yritän kesän aikana järkeillä omaan  pihaan menevää työmäärää, vähentää turhat hömpät pois ja olla tarttumatta liikaa uusiin projekteihin. 

Se sisäinen kevät on sanomattakin selvää himpun eri mieltä järkeilystä.
SHARE:

13 kommenttia

 1. Kyllä sisäinen kevät alkaa väkisinkin pikkuhiljaa kaivertaa. MUn käyt kateeksi heitä, jotka osaavat suunnitella. Nyt on just sopivaa aikaa puutarhaisille kevätsuunnitelmille. MInä en osaa, tartun vain suoraan hommiin sen enmpiä pohtimatta. En ihan oikeasti vielä kevättä haluaisikaan. Maalikuu voisi olla vielä runsasluminen ja valkoinen mieluummin kuin tuo vetinen ja harmaa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota kynä ja paperia käteen ja katso mallia suunnittelukirjoista. Siitäkin voi alottaa, että suunnittelee perennapenkin tai valitsee lempivärejään.... Mä osaan suunnitellla, mutta itsellä se usein unohtuu, kun se touhuaminen on niin kivaa!

   Poista
 2. Mun sisäinen kevät toimii aurinkoenergialla. Valoisina päivinä on KEVÄT ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheee!! Mä olen niin kevään lapsi ja sisäinen hullu, että se riittää kevääseen. Mun energiatasot tosin nousee valoisuuden mukaan.

   Poista
 3. Tunnistan :) Sinulla onkin ihan eri juttu kun työksesikin vielä näiden asioiden parissa. Pidän kovasti peukkuja kasvihuoneellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin unelma toteutuu kun sen aika. Vaikka siihen menisi viisi vuotta. Kaikki aikanaan. Ja unelmatkin on ihania. Yhtä ihania kuin kasvihuone :D

   Poista
 4. Minullakin kevät alkoi alku viikolla kun löysin pihalta ensimmäisen lumikellon nupun<3 Vielä jos saadaan ensi viikolla auringon paistetta, niin energiat ryöpsähtää täysille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko kruunaa kaiken. Omassa pihassa ei ole tietoakaan kelloista. Pelkkää lunta. Onneksi on blogit :)

   Poista
 5. Ssiäinen kevät herättää keväthurmaan, sen kuuluukin,nautinnollinen herääminen valoon ja kasvuun! Ihanaa aikaa. Järkikulta ei tosin pysy aina perässä, mutta haittaako se...no joskus kai! Kasvihuoneasia on aika monipiippuinen, kannattaa harkita - tuleeko kesähuone - vai tuotantolaitos! molemmissa puolensa, yhdistelmässä loppuu tila kesken :D

  VastaaPoista
 6. Jeps, minulla on kanssa mielessä vaikka mitä suunnitelmaa

  VastaaPoista
 7. Puutarhamyymälässä olen laitellut kevättä ja voi mikä riemu kun sinne saapui tänään kuusi lavallista ruukkuja, koreja... :) Niihin saa somistaa vaikka millaisia kivoja juttuja.

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis blogi sinulla <3 Seuraan jatkossakin!

  Milla

  VastaaPoista
 9. Sisäinen kevät riehaantuu aina näihin aikoihin;)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig