lauantai 14. maaliskuuta 2015

LUPA LEVÄTÄ


Siivottu koti ja kukkia. Takuuvarma tapa saada rentous asettumaan taloksi.
 Vaikken erityisesti pidä siivoamisesta, niin pidän siitä tunteesta, kun pölyt karisevat niin fyysisesti kuin henkisestikin. Eilinen siivouspäivä tuli tarpeeseen, vaikken töiden jälkeen olisi millään jaksanut.

Huomasin nimittäin vahingossa tehneeni töitä kaksi viikkoa putkeen ilman vapaapäiviä. Teen töitä oman yrityksen kautta. Vaikka kevät tietää pihaihmiselle usein töitä, niin silti sitä ikäänkuin varuiksi haalii niitä mahdollisimman paljon, jotta niitä varmasti on. Onko tuttua kenellekään?


Tänään aion pitää vapaapäivän. Pojan jalkapallopelin aikana äiti voi kipaista Plantageniin. Ja saa tulla takaisin siistiin kotiin. Kuulostaa ihan minun sunnuntailtani. 

 

Ihanaa viikonloppua!


SHARE:

19 kommenttia

 1. Täällä myös kisamatkalla kuopuksen kanssa ja suuntana tänään Plantagen! Ihanaa! Oulussa kun ei ko. Liikettä ole.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin :D... Onneksi siinä kaikessa kuskaamisessa on äidillekin hyvät puolensa :)

   Poista
 2. Mulla alkaa siivous nyt. Sotkin äsken mullan kanssa, kun koulin taimia.

  VastaaPoista
 3. Siivoaminen ei ole lempipuuhiani, mutta siivouksen jälkeinen tunne on palkitseva ja nautinnollinen. Yrittäjältä katoavat helposti vapaapäivät, mutta ajoittain on tärkeää myös ladata akkuja, jotka innostuneessakin puuhassa tyhjenevät. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelinkin, että ymmärrät yskäni. Pitää alkaa kalenteriin merkata jo valmiiksi vapaapäivät. Omat työt osuvat usein myös viikonlopulle ja järkevää viikkorytmiä ei ole vielä löytynyt. Kyllä tämä harjoittelemalla alkaa sujua :)

   Poista
 4. Totta, siivoaminen ei ole niitä mielipuuhia, mutta on se vaan nautinto, kun kaikki on putipuhdasta. Yleensä aloittaminen on siivoamisen hankalin vaihe. Kun ryhtyy toimeen, homma luistaakin vikkelään.
  Lepojaksot ovat yrittäjillekin tarpeen. Kukas sitten hommat hoitaa, kun se yrittäjä makaa reporankana sängynpohjalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryhtyminen on vaikein, kyllä se siitä sitten. Ei mulla ole aikeita loppuun polttaa itseäni. Vähän haeskelen rytmiäni :)

   Poista
 5. Mulla ihan sama homma, en pysty rentoutumaan jos pitää katsella sotkua samalla. :)

  Ihania helmililjoja!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajua miten joku pystyy. Mä haluan oikein maksimoida sen rauhan ja levon tunteen: kukat, takka, hyvä ruoka... Ihan mahtavaa :)

   Poista
 6. Se hurmaava tunne kellahtaa sohvalle, kun koti on siisti ja aurinko pääsee sisälle!
  Ja ehdottomasti kukkia pöydällä!
  Lähetän tuulen mukana mimosan tuoksua täältä Mantelilaakson sydämestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimosan tuoksua ei ole kukaan lähettänytkään. Kuulostaa ihanalle!

   Poista
 7. Sama täällä, sotkuinen ja pölyinen koti puskee siivoamishormonit esille ja sitten sinipiika saa vauhtia! Kun homma on hoidettu tulee levollinen mieli ja sitä voi juhlistaa ihanilla kukilla!

  VastaaPoista
 8. Tuo kevätaurinko ei aina ole niin kiva...paljastaa kaiken! Minulla olisi nyt aikaa siivota, mutta kun viihdyn paremmin ulkona ja pölyt paistattavat vapaasti päivää täällä sisällä ;)

  VastaaPoista
 9. Minä olen viime ajat joutunut siivoamaan ja lajittelemaan isältäni jääneitä tavaroita valtavat määräät. Välillä tuntuu, ettei työ ikinä lopu.

  VastaaPoista
 10. Aurinko saa siivoamaan. Me tosin siivosimme jo torstaina, mutta jo lauantaina auringossa näytti niin pölyiseltä, kuin ei olisi siivottu viikkoihin. Oli parasta vaan lähteä ulos. :)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig