torstai 22. lokakuuta 2015

KIITOLLINEN

 Tämä syksy on ollut täydellinen. Aurinkoisia päiviä on riittänyt ja puutarhan viimeisiä töitä ei ole tarvinnut touhuta sadetakissa. Valo on ollut niin ihana, että useinmiten raahaan kamerankin haravan seuraksi.


Hetkessä eläminen ja hyvien asioiden huomaaminen juuri nyt ei ole aina ollut helppoa. Olen yhä suunnitelmallinen ja tavoitteellinen, mutta pyrin myös nauttimaan tästä hetkestä. On ihana huomata, että ei tarvitse murehtia esimerkiksi sitä, miksi en ole ollut enemmän lasten ja perheen kanssa. Omille arvoilleen uskollisena olo ei ole helppoa, mutta se käy ajan kanssa helpommaksi. Hyvät asiat ja asenne tuovat lisää hyviä asioita. Tämä on tärkeä oppi freelancerin työssä. Kukaan ei palkkaa katkeraa surkuttelijaa. Jos virheitä tai harmituksia sattuu, niin pyrin päästämään niistä mahdollisimman nopeasti irti. Joskus tosin minullakin pääsee ihon alle. Kuten kävi alkukesästä. Siitä lisää täällä.  Nyt tosin jo naurattaa miten hanakasti tähän mielipahaan tarrauduin. Hyvä esimerkki siitä, miten hyvä tai huono olo kasvaa, kun sen kutsuu sisään.


Juuri nyt olen iloinen näistä kasvikuvista. Musta niistä tuli kesän ihanimmat.
Tänään aion taas elää hetkessä ja viedä tyttären katsomaan hevosia Helsingin Jäähallille. Ei siihen sen kummempaa tarvita. 

SHARE:

16 kommenttia

 1. Todella kauniita kuvia! Tämä syksy on kyllä ollut hurmaava, toivottavasti talvesta tulee myös :) Ihania loppuviikon hetkiä <3

  VastaaPoista
 2. Tässä hetkessä on välillä vaikea osata olla, mutta kovasti olen sitä minäkin opetellut..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että homman jujun tajuaa ja edes yrittää vie jo pitkälle. Monta vuotta sitten asennemuutoksen tehneenä on jännä huomata, että se ei ole enää aina ja koko ajan vaikeaa :D

   Poista
 3. Joskus hetkessä eläminen onnistuu ihan luonnostaan, se on mahtava tunne :) Tästäkin vuodenajasta saa kauniita kuvia, kuten olet onnistunut tallentamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä jokaisesta lauseesta :) Kaikissa vuodenajoissa on oma juttunsa. Valo on ollut poikkeuksellisen ihana tänä syksynä.

   Poista
 4. Ihana auringonpaiste todellakin! Toivottavasti sitä riittää vielä pitkälle! Hyvää viikonloppua sinulle ja mukavaa reissua Hesaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkut vaan stadista. Komeat oli kisat, vaikka viimeistä luokkaa ei enää jääty katsomaan. Laatuaikaa :)

   Poista
 5. Kirjoitat kyllä niin asiaa. Tuo hetkessä eläminen ei ole aina mitenkään helppoa mutta sitä nyt on alettu harjoittelemaan ihan kunnolla. Kauniita kuvia. Ihanaa viikonloppua Kati!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisen asian ympäirillä pyörii aina niin paljon latteuksia, että jännään tarttua aiheeseen, joka kuitenkin on mun elämässä tosi tärkeä. Ja kuuluhan se silloin tietty blogiinkin :D

   Poista
 6. Syksy on todella ollut unelmasyksy ja ilmojen puolesta poikkeuksellisen upea.
  Minäkin olen opetellut sinnikkäästi pois sitku elämästä ja opetellut elämään tässä ja nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näin jo itseni takkatulen ääressä. Vielä ei mua ei harmita. Mulle tulee kisaväsymys yleensä helmikuun paikkeilla, kun keväänkaipuu on jo kova :D

   Poista
 7. Nyt on kyllä ollut loistosyksy. Nämä ensimmäiset tihkusateiset päivät tuntuvat nyt niin ikäviltä ja pimeiltä. Olet ottanut ihanat kuvat. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat viikonloput sinnekin. Aion siivota, laittaa lisää valoja ja kanervia partsille ja viettää leffaillan perheen kanssa. Siinähän ne loistoviikonlopun ainekset on jo kasassa.

   Poista
 8. Maailma ympärillä kiirehtii niin vauhdilla, että joskus on itselläkin vaikeuksia keskittyä hetkeen. Olen miettynyt asiaa paljon viime aikoina, koska mieli tekisi jättää kaikki vähäksi aikaa ja asua korvessa ja hiljaisuudessa, täysin irti kaikesta häsästä.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig