perjantai 9. lokakuuta 2015

VIHOVIIMEISIÄ VIEDÄÄN. TOIVOTTAVASTI


 Vieläkö jaksatte yhden satopostauksen? Mä olen nähkääs aivan naatti jo! En jaksaisi kasvimaata enää ollenkaan. Kattila ja blenderi ovat laulaneet eilisen illan, kun viimeiset ja hieman kohmeiset mangoldit on surautteu soseeksi talven viherlettuja varten. 

Käsittämätön määrä perunoita, porkkanoita ja retiisejä nousi vieläkin. Viimeiset käyttökelpoiset kesäkurpitsat ovat nyt tässä.


Tomtato eli tomaattiperuna otti vähän hillitymmin tuon kasvun kanssa. Tomaattia tuli hyvin ja perunoita kaksi. Tämän varaan en laskisi, vaikka kätevältä kuulostaakin. 


Ja ihana porkkanaläjä, jonka aion pestä ja pilkkoa matkaevääksi. Popsin ne  huomenna, kun  istun mukavasti viitisen tuntia ratin takana kohti vanhempieni kotia. Sen jälkeen en todennäköisesti ole yhtään vähemmän naatti.

T. Naatti
SHARE:

3 kommenttia

 1. Hienosti tuli satoa!

  Turvallista matkaa!

  VastaaPoista
 2. Ai, miten herkullisia porkkanoita. Vanhempieni asuessa Uudessakaupungissa, napostelin aina ajomatkalla porkkanoita. Terveellistä, herkullista ja matka sujui rattoisasti.

  VastaaPoista
 3. Jep, ehkä nämä vuodenajan vaihtelut tulee ihan tarpeeseen. Saa hetken hengähtää... Vaikka mun puolesta tämä "tauko" sais olla ainakin puolet lyhempi :)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig