torstai 19. lokakuuta 2017

hetkessä

Terveisiä syyslomalta! Kotipäivät ovat vierähtäneet lähinnä keittiössä, mopin varressa ja kirjaa kirjoittaessa. Paksuturkkinen koiramme päätti loman kunniaksi aloittaa vuoden toisen karvanlähtökierroksen. Ihan vaan jotta karvapallojen keskellä voisi hengittää, saa imuria ja moppia heiluttaa melkoisen paljon. Mikäs tässä lomalaisella, kun aikaa on loputtomiin. 


No ehdin minä pullaakin ohimennen leipoa, kun on niin siisti kotikin, että kelpaa. Samalla olen lähinnä miettinyt, että voisihan sitä olla ulkonakin, kun on niin hyvä kelikin. Mitä jos vaikka repäisisi ja tekisi talven havukoristeet jo nyt, kun ulkona tarkenee vielä ilman hanskoja. Perinteisesti teen niitä, kun lämpötila laskee nollan tuntumaan tai ensilumi kolkuttelee ovella.Lapset ovat olleet kovin onnellisia ihan vain vapaista ja yhdessäolosta. Iloon on riittänyt kasa äänikirjoja kirjastosta, pulla, leffaillat kotona ja halkojen kanniskelu talvisäilöön. Eli aika simppeleitä juttuja.


Mitenkäs teillä syyslomailijat, mitä te olette saaneet aikaiseksi?

Aurinkoista viikon jatkoa!SHARE:

14 kommenttia

 1. Ihanan kuuloista lomailua. Meillä loma on vasta ensi viikolla. Mutta samankaltaisia suunnitelmia. Kotoillaan ja rentoudutaan :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaakin mukavalta kotoilulta lasten kanssa. Nyt olisikin hyvä kerätä valmiiksi materiaalit havukoristeita varten, sitten kun inspis iskee ne olisivat valmiina. Olet kyllä mestari-leipuri, niin täydelliset korvapuustit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Havujen kanssa ehdin juuri ennen hallaa, mutta itse sitominen jää taas hanskakeleille :/

   Poista
 3. Kuulostaa rentouttavalta!
  Just noissa simppeleissä jutuissa sitä mieli lepääntyy parhaiten, kun arkena elo on yleensä niin aikataulutettua.
  Täälläpäin loma alkaa vasta tänään koululaisilla. Meillä aikuisilla ei lomaa olekaan, joten kotijuttuja täälläkin on tiedossa työn ohessa. Viikonloppuna vietämme kuitenkin miniloman irtiottona arkeen.
  Mukavaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kynttilät palaneet tauotta hämärän tultua :D Ihanaa lomaa Riina <3

   Poista
 4. Teillä hommat kuulostaa mukavilta ja juuri tuollaisista simppeleistä kotihommista se ilo syntyykin. Ja muistot.
  Lomaviikko mennyt TAAS liian nopeaa, lähinnä kotihommia ja pientä kyläilyä lastenlapsia tapaillen, isommat oli täällä yötäkin. Tänään äitiä katsomaan :) Siinäpä se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on tuntunut tosi pitkältä. Joskus onneksi näin päin. Sullakin on ollut kivoja juttuja :)

   Poista
 5. Kuulostaa kivalta, varsinkin pullat :D Täällä osa porukasta lomaili ja osa paiski töitä, yhteisvoimin syntyi teinipoikien huone.

  VastaaPoista
 6. Ihani kuvia ja pullia! <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig