lauantai 20. kesäkuuta 2020

Terkkuja pikalomalta

Jos jostain asiasta pidän perheessäni, se on ketteryys. Me olemme aina valmiita minuuteissa. Ei pitkiä valmisteluita, suunnitelmia tai harkintaa, jos joku perheenjäsenistä niin toivoo. Onni on, että kenenkään ei tarvitse joustaa tässä asiassa. Lyhyellä varoitusajalla kaikki ovat yhtä innokkaita lähdössä reissuun.


rantaloma-100outdoor-luonto

Tällä hetkellä on hyvä suosia kotimaan matkailua. Kohteista ei onneksi ole pulaa. On pikemminkin vaikea päättää mikä olisi kivoin paikka. Yyteri on aina ollut listallani, mutta en ole koskaan käynyt siellä. Aurinkoinen rantapäivä ja mahdollisuus upottaa varpaat hiekkaan, oli juuri se mitä kaipasin. 

luontokohde-ranta-100outdoor

Ranta oli paikoin ruuhkainen, mutta paikka oli niin iso, että sieltä löysi helposti myös tilaa itselleen. Välttelen kesätyön takia ihmispaljoutta ja yleisiä sisätiloja, vaikka rajoituksia on höllennettykin. On kiva, että löytyy myös aktiviteetteja, joissa ei joudu joustamaan. Teimme tyttären kanssa pitkän rantakävelyn kahtena päivänä. Uimaan en kyllä uskaltautunut. 

yyterin-hiekkaranta-100outdoor

Tänne haluan myös uudelleen. Miten hienoa, että Suomesta löytyy tällaisia kohteita. Minulle saa vinkata myös muita kivoja retkipaikkoja. Erityisesti telttailuun sopivat paikat Etelä-Suomesta olisivat kova juttu. 

yyteri-pori-100outdoor


Mukavaa juhannuksen jatkoa!


SHARE:

3 kommenttia

 1. Yyteri on kiva paikka. Itse olemme lähdössä Turun saaristoon mistä löytyy vaikka mitä kohteita.

  VastaaPoista
 2. Lovely summerpictures!
  Have a beautiful week :)
  Titti

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Olen joskus nuorena käynyt Yyterissä, hiekkaa piisasi :)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig