lauantai 11. kesäkuuta 2022

Kesän kivoimmat vaatteet - North Outdoor

 Kaupallinen yhteistyö: North Outdoor

northoutdoor-kati-jukarainen
Kuvan neule Kuohu on 100% merinovillaa ja valmistettu North Outdoorin omassa neulomossa Oulussa.

Olen kulkenut koko kevään ja alkukesän suomalaisen merinovillamerkki North Outdoorin vaatteissa. Kun välillä on kylmä ja yht´äkkiä lämmin, on merinovilla toiminut yllättävänä ratkaisuna pulmaan. Merinovilla tasaa kehon lämpötilaa, miksi olo aina just passeli. Kotihiirenä tykkään panostaa kivoihin ja rentoihin vaatteisiin, jotka saa helposti stailattua osaksi kaupunkiasua. Kotona ja puutarhassa parasta ovat kuitenkin verkkarit, hupparit, shortsit, t-paidat ja neuleet. 

kati-jukarainen-100outdoor

Parhaat kotivaatteet ovat sellaiset, että voin käyttää niitä myös puutarhassa. Kun akuutti puutarhapulma yllättää, en todellakaan jaksa vaihtaa vaatteita, kun säntään kaupoille. Siksi on kiva, että verkkarit ovat kivannäköiset. All day 250 merinofleecehousut ovat kuin mitkä tahansa verkkarit, mutta paremmat. Ensinnäkin ne ovat superpehmoiset ja hengittävät. Tuntumasta ei ikinä uskoisi, että ne ovat merinovillaa. Plussaa kivoista väreistä ja siitä, että polviin ei ole tullut pusseja. Kuvan punainen All day 150 merino t-paita on myös mun uusi suosikki. Olen käyttänyt sitä jo melko paljon, mutta en pessyt kertaakaan. Joko arvaat miksi?

merinovilla-tuuletus-100outdoor

merinovillan-hoito-100outdoor

merinovilla-tuuletus-100outdoor
Kuvan sininen neule Vilja on 100% merinovillaa ja valmistettu Suomessa.

Merinovilla on siitä jännä, että materiaalilla on kyky puhdistaa itsensä raikkaassa ilmassa. Siksi vaatteille riittää tuuletus käytön jälkeen. Pikku tahrat olen poistanut sappisaippualla paikallisesti. Parasta on, että vaatteista lähtee helposti tuulettamalla savun haju, mikä on mielestäni haastava välillä saada vaatteista pois.

kati-jukarainen-northoutdoor

Olen suosinut kesällä erityisesti North Outdoorin All day -mallistoa, mutta tykkään myös merkin neuleista. Mulla on lähes päivittäin joku merinovillavaate päällä. On hienoa, että neuleet North Outdoor valmistaa Suomessa, ja toiminta kotimaassa lisääntyy koko ajan. Verkkokaupasta näkee helposti, missä tuote on tehty. Plussaa myös yrityksen selkeästä vastuullisuus-osiosta.

kesän-paras-kesämekko-100outdoor

Haluan vinkata myös myös tästä kesän ihanimmasta Lily-merinovillamekosta, joka mulla on lilana ja sitruunankeltaisena. Neulos on ihanan pehmeä, kevyt ja hengittävä.  Täydellinen ja rento maksimekko, joka on helppo yhdistää niin tennareihin kuin sandaaleihin. Toimii kivasti myös esimerkiksi farkkutakin kanssa.

northoutdoor-lily-mekko-100outdoor

Ihanaa, että sain teillekin jaettavaksi alekoodin. Koodilla kati15 saat 15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista North Outdoorin verkkokaupassa. Alekoodi on voimassa 19.6 saakka.

Osallistu myös arvontaan, jossa voit voittaa yhden vapaavalintaisen tuotteen North Outdoorin verkkokaupan valikoimasta. Arvonta päättyy 19.6 ja pääset sinne tästä linkistä

kati-jukarainen-100outdoor

Toivotaan, että näille kevyille kesävaatteille on mahdollisimman paljon käyttöä tänä kesänä 🌸
SHARE:

1 kommentti

  1. Näistä tekisi mieli kyllä kokeilla kaikkia, ihania, luonnollisia vaatteita 🌱 - @Sat.ska

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig