sunnuntai 9. elokuuta 2015

ROMPELÖYTÖ PARVEKKEELLE


Mikään ei ilahduta niin kuin hyvä löytö kirpparilta. Niiden ohelle on hyvää vauhtia nousemassa Facebookin erilaiset roskalava- ja lahjoitusryhmät. Alkuun kohteeliaasti nöyrästi lahjoitin tavaraa pois, mutta nyt uskalsin kokeilla myös saamista. Sieltä löysin tämän ihanan valkoisen metallisen tuolin (joka painaa kuin synti...) .


Olo oli kieltämättä hämmentynyt, kun hain aarteeni pois tuosta noin vain ja ei muuta kuin kevyt "Kiitos" perään. Antaminen käy järkeen, mutta vastavuoroinen hakeminen vieraalta ihmiseltä ujostuttaa.


Tuoli löysi paikkansa aamuauringon ensimmäisistä säteistä, missä nautin kahvini. Siinä se ujous suli melkoiseksi iloksi. Tuoli nimittäin on loistava istua!

SHARE:

16 kommenttia

 1. Mulla on muuten sama fiilis myös. Antamisen riemua mutta saaminen nolostuttaa?
  Itsekin olen saanut Roskalava-FBryhmästä keltaiseksi maalamani rottinkituolin ja kasvihuoneeseen kynttiläkruunun sekä vanhoja lampunkupuja betonitöihin ja tytölle jopa 120 senttisen sängyn rungon. Toisen roska on toisen aarre.

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoa, että tavara kiertää ja päätyy uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen varsin tehokas kierrättäjä (kaiken), mutta tässä on kehityttävää, vaikka juuri noin ajattelin itsekin.

   Poista
 3. Hieno tuoli, sopii hyvin parvekkeelle! Rohkeasti vaan myös saavaksi osapuoleksi kierrätyksessä :) Pääasia, että tavarall eon käyttöä eikä päädy kaatopaikalle. Itse juuri eilen sovittelin pihalle tulevia juhlia varten tuoleja, jotka hain Roskalavan kautta ilmaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi rohkaistuin. Mulla on nyt vaan joku musta aukko päässä tässä kohtaa. Ja miten ihanaa, että sait ilmaiset tuolit juhliisi! :)

   Poista
 4. Kuten voit arvata, fanitan ihan täysillä :) Hieno tuoli ja kierrätysiloa parhaimmillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierrätyksestä tulee aina hyvä mieli. Oli suunta kumpi tahansa :)

   Poista
 5. Tosi kaunis tuoli sopii hyvin parvekkeellesi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli ihan tyyliseni. Tykkään metallisista tuoleista muutenkin.

   Poista
 6. Hieno löytö. Oliko se noin hyväkuntoinen, vai ehditkö jo tuunata sitä? Seuraan aktiivisesti fb:n roskalavasivustoja ja muitakin sinne ilmestyneitä kierrätyssivuja. On tosi hienoa, että tavara laitetaan kiertämään. Meidän kylällä on yleistynyt myös sellainen käytäntö, että tavaraa laitetaan portinpieleen ja ilmoitetaan sitten fb:ssa, että saa tulla hakemaan. Joskus on joku pieni summa tai vaihtariksi pyydetään esim. kahvipakettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli noin hyvässä kunnossa. Luulin, että joudun tuunaamaan, mutta se oli livenä parempi kuin ilmoituskuvassaan. Siksi se ei vissiin kiinnostanut ketään.

   Mä olen onnistunut kylän FB-ryhmässä haalimaan remonttia varten materiaalia kuten vanerit ja laudat parvekevaluun. Se on tosi iso etu. Samassa ryhmässä olen myös antanut ylimääräistä tavaraa pois. Kätevää!

   Poista
 7. Varmasti antajakin on iloinen, kun tuoli löysi hyvän ja rakastavan kodin. Nauti vaan tuolista kypällä ja hyvällä omalla tunnolla! Se sopii kuin nenä päähän teidän partsille.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig