tiistai 19. huhtikuuta 2016

Amppelin lumoissa

Vuosien saatossa ankarasti lisääntynyt esikasvatuksen määrä ei ole suinkaan saanut minua innolla odottamaan aikaa jolloin pottiarmada lähestyy sotalaivueen tavoin ja ottaa kotisatamani haltuun. Haluan kotini siistinä ja ennenkaikkea imuroitavana. Käväisin Ikeassa katsomassa ANVÄNDBAR-malliston amppelit, joista olen blogannut jo aiemmin (blogiteksti täällä). Mallisto on tosi onnistunut. Mukaan lähti yksi, jossa zinnian taimet ja muratti nyt iloisesti keinuvat.

 

Hip hei. Imurointi onnistuu taas!
SHARE:

14 kommenttia

 1. Aivan ihania kuvia ja ennen kaikkea kuvakulmia. Katselin niitä oikein rauhassa jokaista. Jotenkin puhuttelivat minua. Vallankin kuva jossa on muratinoksa (tai siis oliko se muratti.. =D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Inhoan kuvata kasveja sisällä. Koska valo. Ja onhan se muratti. Hienosti tunnistettu. Se on vallan viehkä sisäkäytössäkin.

   Poista
 2. Näppärä keksintö, jää pöytätasot vapaaksi. Tuollaisen voisi ehkä nuukana rustata itsekin tarjottimesta esim. Onnistuiskohan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti onnistuu. Käy kurkkaamassa Ikeassa miten toi pohja on punottu. Tärkeintä on saada tarjottimelle tuki sinne alle. Siellä on solmu poikineen. Ihan sillä ei taida mennä että yksi solmu vaan olisi pohjassa. Melko kiikkerää menoa noin isolla tarjottimella.

   Poista
 3. Ikkunatila on kyllä kohta kortilla. Hauska ratkaisu.

  VastaaPoista
 4. Näyttää varsin viehättävältä:)

  VastaaPoista
 5. On näppärä ratkaisu. Ikkunatila alkaa olla jo vähissä.

  VastaaPoista
 6. Onpas hauska systeemi, jonka voi toteuttaa kirppislöydöilläkin.

  VastaaPoista
 7. Nyt on siis vanhoille amppelinaruille käyttöä, hyvä vinkki taas Kati, kiitos!

  VastaaPoista
 8. Toi on tosi kiva! <3
  Mahtuu isompikin taimimäärä keinumaan. Ja tuohan voisi olla hyvä vaikka keittiössä hedelmien säilytyksessä tai työhuoneessa jonkun sälän säilömisessä. Mut kyllähän mullakin siihen kasveja tulis. :)

  VastaaPoista
 9. Minä olen aina tykännyt amppeleista juurikin siksi, että kasvit ovat pois tieltä ja pääsevät silti valoisaan paikkaan. Täytyypä käydä Ikeassa jonain päivänä.

  VastaaPoista
 10. Wau, aika todella kätevä! Minulla on kyllä lattiat täynnä esikasvatuksia, joten kattoon ripustamista pitäisi harkita.

  VastaaPoista
 11. Bongasin nuo jo taannoin blogistasi ja olin myyty. Olen kahdesti käynyt kääntymässä Ikean parkkiksella, mutta siellä on ollut niin kova ryysis, että en ole malttanut mennä sisälle asti. Täytyy kenties käydä arkiaamuna, josko selviäisi vähemmällä jonottamisella.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig