perjantai 8. huhtikuuta 2016

Seppele-workshop

Eilinen päivä hurahti messuilla niin että sulkemisaika yllätti. Ihania kohtaamisia, kollegoita ja bloggaajatuttuja, niistä oli hyvä messupäivä tehty. Päivän kohtakohta oli kuitenkin mennen tullen seppele-työpaja, johon osallistuin Marian kanssa. Ohjaajana toimi Kukkala-blogin Sanna (jolla on myös iki-ihana kasvari esittelyssä messujen koristelualueella).  
Jouluruusua, harsokukkaa ja eukalyptusta! Helpot ja ihanat materiaalit takasivat kauniin seppeleen, teki sitten rennommaa tai siistimpää jälkeä. Seppeleen pohja syntyi pehmeästä rautalangasta, jonka päälle kieputettiin vihreää kukkateippiä. Sinne väliin sitten maun mukaan kukkia. Käsittämättömän helppoa!

 Nämä päässä me sitten haahuttiin ympäri messuja.
Kiitos Sanna!
SHARE:

21 kommenttia

  1. Ihanat seppeleet 💕

    Sannaa en itse tavoittanut, mutta kaikki kasvarit olivat ihania.

    Ja kiitos inspirovasta keskustelusta lavalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Yleisö oli ihanan aktiivinen. En kyllä arvannut kuka yleisössä olet. Olisit tullut hihaa nykimään :) Ja eikö ollut hauskoja kasvareita. Oli mahtava miten erinäköisiä ne olivat.

      Poista
    2. Kävin teiltä hakemassa signeeraukset kirjaanne ;-)

      Poista
    3. No en mä tajunnut. Voi miten hölmö olo. Mulle pitää aina sanoa mistä blogista. Mä yritin tiirata ootko sä tai Luomulaakson Maria siellä, mutta se on aina samanlaista arvailua. En kehdannut kysellä. Mä sanoin Mariallekin yhdestä naisesta, että on varmasti bloggaaja. No arvoitukseksi jää olitko se sinä. Tuu ens kerralla esittäytymään jooko? Musta on aina oikeasti tosi kivaa tavata muita bloggaajia :)

      Poista
  2. Upeat seppeleet! Mukavaa messujen jatkoa. Laittehan sitten kuvia. En itse pääse osallistumaan, joten on mukava katsella muiden kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että messut näkyvät blogeissa paljon. Ajattelin tehdä ainakin tällaisen postauksen, kun seppeletyöpaja oli messuilta hieman erikoista antia.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. No niin tuli meillekin. Saman tien kun ne olivat päässä, oli olo rento ja kesäisä. Tuoksukin oli huumaava.

      Poista
  4. Voi ihanat te! Ootte niin tehokkaita naisia, että vieläkin hengästyttää ihan vaan teidän seuraaminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me koko ajan huuhata menemään. Tulee jotenkin ihan väärä käsitys :D

      Poista
  5. Upeat seppeleet ja todellakin aivan ihanat materiaalit! Ja näköjään helppoa, kun sen osaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Sanna neuvoi tosi simppelisti miten nämä tehdään. Jos ihan tavallisen kukkaseppeleen osaa tehdä, niin kyllä tämänkin, jos vaan ohjeet saa.

      Poista
  6. Silmät nappasi heti tuon ekan kuvan jouluruusun :) Kaunis on harsokukan kera tuossa seppeleessä.
    Yhden pääseppeleen olen tehnyt muutamia vuosia sitten luonnonkukista ja materiaaleista, sama pohjaidea, eli sidontalanka oli käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten se kukkateippi olikin ihan vieraaksi jäänyt mulle? Älyttömän ketevä ja helppo käyttää. Noilla kamoilla onnistuivat ihan kaikki.

      Poista
  7. Ihanan kaunista. Niin moni asia on helpompaa, kun sen tekee yhdessä <3

    VastaaPoista
  8. Tuo workshop oli kyllä ihana idea, vaikken itse siihen osallistunutkaan. Te olitte niin hauskat haahuilijat nuo päässä.
    Tuostahan saisi muuten ihanan kranssin, kukkien kuivattua. Jouluruusu hieman rupsahtaa, mutta muut kukat säilyvät varmasti aika ihanina.
    Oli niin hauska nähdä ja höyrytä taas kerran kaikkea... :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat seppelepäät<3 Oli kiva nähdä! Ootte vaan niin ihanan pirteitä ja innostavia. Nähdään pian toivottavasti uudestaan. Mä odottelen malttamattomana kasihuoneen kotiutumista:))

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig