lauantai 16. huhtikuuta 2016

Viikonloppu

Leppoisa lauantai vain vilahti ohi, kun oli niin kivaa. Aamupäivän huhkin pihatöitä ja iltapäivä hurahti iloisessa puheensorinassa keppijumpaten ja herkkuja syöden, kun vanhat ystävät ja lasten ystävät valtasivat talon. Aamuinen piha oli täynnä yllätyksiä, kun sieltä täältä pukkasi krookuksia, esikoita ja lumikelloja. Ja ilmeisesti posliinihyasintti, jota en muista istuttaneeni.  
Vieraille leipasin kesäkurpitsagaleten Hanna Sumarin ohjeella (löytyy meidän kirjasta). Pohjan voitaikinan tein gluteenittomana ja se onnistui yli odotusten. Nam mikä pohja!

Onneksi on vielä leppoisa sunnuntai.

SHARE:

11 kommenttia

 1. Kuulostaa hyvältä lauantailta!
  Meikäläinen vietti sen kokonaan töissä....
  Mutta onneksi nyt on sunnuntai! vesisateinen kylläkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä vapaat viikonloput on hyvää vastapainoa keväälle, joka on aina yhtä hulinaa. Edes sade ei haittaa.

   Poista
 2. Meillä on maa vielä jäässä ja yön aikana siihen satoi useita millejä vettä. Ei haravaan tartuta vielä ei, mutta kesän suunnitelmat on hyvällä mallilla. Ei ehkä aikataulullisesti mutta haaveita on joita koitan taas saada toteutettua. :) Toi teidän kirja on kyllä saatava. Kiitos kesäkurpitsagaleten gluteenittomasta vinkistä, sitten kun minulla on kirja niin testaan ehdottomasti. Mukavaa sunnuntain jatkoa. Tämä täti lähtee huristeleen kohti Lounais-Suomea, ehkä siellä jo tulee vastaan joitain kevätkukkasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi on niin järkyttävän pitkä maa, että on ihmeellistä miten eri vaiheissa mennään. Täällä on melkein koko iso piha haravoitu, kukkapenkit siivottu ja kasvialueet kantattu. Istutin jo pari havuakin. Myös sypressit ja orvokit viettivät yönsä ulkona möksähtämättä. Unohdin ne sinne vahingossaa... :D

   Poista
 3. Kauniin vaaleankeltainen esikko. Pihalla minäkin hissuksiin nautin auringosta. Ja tänäänkin jo käväisin... Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapurin piha on täynnä noita esikoita. Vuosien saatossa ovat siementäneet meillekin. En pane pahakseni. Leppoisaa sunnuntaita!

   Poista
 4. Kevätkukkaset yllättävät aina:)

  VastaaPoista
 5. Lauantai päivä menikin ulkona puuhatessa ja illalla uni maistui. Onneksi sunnuntain saan ottaa rennommin.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kevätkukat! Ne ovat niin kauniita.

  VastaaPoista
 7. Hauskoja yllätyksiä tuollaiset, mitä ei ole muistanut edes istuttavansa <3

  VastaaPoista
 8. Kevätihanuudet puutarhassa ovat niin ihania, suloinen esikko ja ihana krookus! Tuota piirakkaa täytyy kokeilla, teidän kirja asuu meidän olohuoneen pöydällä!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig