torstai 21. huhtikuuta 2016

Helleborus

Me selvisimme talvesta. Jouluruusu ja minä. Tuntuu ihan hupaisan juhlavalle kuin olisi tehnyt jotain isompaakin. Mutta niin ihmeellinen on jouluruusu, joka kukkii heti talven mentyä, kunhan kestää talven yli. On jo oma juttunsa saada ruukussa ostettu jouluruusu sinnittelemään marras-joulukuusta kevääseen jotta sen voi istuttaa ulos. Etsin mahdollisimman suojaisan paikan ja se palkittiin. Mahtavan kokoiseksi kasvanut lehtiruusuke on yllättävä. Pienen lapsen innolla tutkin ja kuvasin tätä herkkää ilmestystä. 

Kun tämä ajoitettu postaus ilmestyy, olen jo Ruotsin puolella messuilemassa. 

Kohta satelee kuvia!

SHARE:

10 kommenttia

 1. Onnittelut, sinulle ja jouluruusulle!
  Muistan tuon voitokkaan tunteen!
  Minun jouluruusuni tosin piti enemmän syksyllä kukkimisesta...

  VastaaPoista
 2. Odottelen noita hetkiä, lehtiruusuke on jo noussut!

  VastaaPoista
 3. Minä ajattelin omani jo menneen -30 asteen pakkasessa ilman lumipeitettä, mutta tänään löysin aavistuksen kasvua. Lieneekö toiveajattelua, mutta niin minusta näytti. Asia selvinnee, kunhan vielä vähän lämpenee.

  VastaaPoista
 4. Juhlaan on aihetta, sillä jouluruusun hengissä pitäminen talven yli on kyllä saavutus. Tuo on niin kaunis, että se vielä lisää iloa onnistumisesta.
  Messupostauksia täällä odotellaan. Nautiskele!

  VastaaPoista
 5. Onnea! Minä epäonnistuin alkupahoinvoinneissani omani kanssa. Kuivui kasaan raukkaparka. Toivottavasti on oikein mahtava reissu! :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut teille molemmille <3 Itse vielä kyykistellen ihmettelen jouluruusun nuppuja. Ilmeisesti he ovat selvinneet talvesta, mutteivät vielä suostu kukkimaan. Ihanaa messumatkaa sinulle, odotan jo kovasti postaustasi <3

  VastaaPoista
 7. Minulla oli yksi jouluruusu täällä uudella pihalla, mutta se ei selvinnyt. Myyjä kullä syksullä sanoikin, että ei ole kotimmainen, eikä tiennyt selviiko talvesta. Pakko oli vaan silti ostaa..:)

  VastaaPoista
 8. kaunis!

  Messukuvia odotellaan, kiva nähdä sieltä kuvia!

  VastaaPoista
 9. Tuttu tunne, kun kasvi selviää talvesta. Siihen tarvitaan paljon hoitoa, tietotaitoa ja ripaus onneakin. Messuraporttia odotellessa, mukavaa reissua!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig