keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Jouluruusu joulun tuo

Laittelin eilen keittiö jouluiseksi, kun innostuin niin valtavasti talven ensimmäisestä jouluruusustani. Keittiö tuntuu olevan ainoa tolkullinen yhteinen tila tällä hetkellä, koska päätin aloittaa "lattiat valkoiseksi"-projektin. Olohuone on täynnä sekalaista sortimenttia erilaisia huonekaluja. Hommaa hidastaa myös Nessa the rescuedog, joka yllättäen valtasi kotimme ja sydämemme. Mutta hiljalleen kaikki palat loksahtavat kohdilleen. Koira löysi kodin, ja kyllä ne parketitkin pikkuhiljaa sieltä valmistuvat.


Kaverikseen jouluruusu sai karun kauniin pikkuisen männyn. Siis koko pikku puun juurineen. Nyppäsin sen pihan laidalta. Näitä ei saa päästää kasvamaan, koska sinne ei mahdu isoa puuta. Mutta tähän mittaan ne on kiva päästää. Kun puu on sopivan kokoinen, voi sen kaivaa juurineen. Pesen juuret ja laitan koko komeuden Karhulan lasipurkkiin. Aivan ihana! Tykkään ihan valtavasti!


Lautanen on kirpparilöytö, jonka tein maanantaina. En vain voi ohittaa näitä. Ja käytän niitä jatkuvasti erilaisiin asetelmiin ja askartelukuvauksiin. Ja niitä on ihana etsiä ja löytää. Herkkä jouluruusu näyttää niin kivalta sen kanssa. Se on yllättävän näyttävä joulukukka koostaan huolimatta.


Ihanaa illanjatkoa!

SHARE:

10 kommenttia

 1. Näyttää ihanalle. Kirppiksiltä löytyy useimmiten vaikka mitä jännää ja kaunista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sieltä löytyy musta ihan kaikkea. Kamalaa ja tunkkaista pääosin. Siksi kai se kauniin ja jännän löytäminen sieltä on kahta kivempaa! :D

   Poista
 2. Jouluruusu on kyllä superkaunis, kuten sen rustiikkinen ruukkukin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruukku on ihan vino, mutta kun se on niin kiva, niin henno luopuakaan :D

   Poista
 3. Kirpparista tuli mieleen, että itsellä oli paikka pari viikkoa. Sieltä tulleet rahat kilahtivat samantien Black Fridayn huumassa laajakulmaobjektiivin hankintaan :) Sitä odotellessa...Kaunista ja rauhallista on kuvissasi, jouluruusu aina yhtä sykähdyttävä! Ja onnea matkaan yhteiselle taipaleelle Nessan kanssa, tulossa paljon onnellisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajalasta? Siellä oli tosi hyviä tarjouksia. Nyt en raaskinut, kun just tilasin valot ja uuden jalustan. Mutta mä haluun kans!

   Poista
  2. Otin riskin ja tilasin netistä firmasta, josta en ole koskaan aiemmin tilannut eli Scandinavian Photosta. Koska kirppari ei ollut järin tuottaisa, Canoniin ei pystynyt satsaamaan, vaan piti tyytyä halvempaan. Hankin Samyang 14mm f/2,8 IF ED UMC Aspherical -laajakulman, jota kylläkin odottelen edelleen saapuvaksi...

   Poista
 4. Mä haluaisin hankkia kans useammankin jouluruusun, se on kukkaan niin kaunis. Mutta en tahdo saada sitä menestymään sisällä ja ulos taisi tulla jo lopullinen tämän vuoden talvi... kinkkinen paikka! Pitää pistää korvan taa tuo vinkki yksittäisistä lautasista asetelmissa. Monesti tulee kivoja vastaan mutta yksi tuntuu niin kovin turhalta. Ei enää!

  Sini K.
  www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
 5. Myös minulle tarttui jouluruusu kaupasta matkaan, ja aion taas yrittää saada sen pysymään hengissä kevääseen. Kaunis tuo kirpparilöytösi!

  VastaaPoista
 6. Samaa mieltä, jouluruusu on must! Mulla on kolme jouluruusua purkissaan odottamassa asetelmaan pääsyä. Ihania ovat yksittäinkin ruukuissaan.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig