perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulu 2016

Terveisiä Savon sydämestä! Joulu 2016 näyttää tällä kertaa tältä. Vanhempieni koti on toiminut aikoinaan kyläkauppana. Vanhat hirsiseinät ja lautalattiat ovat kauneudessaan vertaansa vailla. Täällä jos missä on joulutunnelma helppo luoda.


Eilinen ilta kului rattoisasti kukka-asetelmien parissa. Olen ennenkin maininnut, että teemme äitini kanssa joka kerta käsitöitä täällä ollessani. Mikä tahansa materiaali kukista lankoihin käy. Tälle joululle on varattu lasihimmelin tykötarpeet. Joku varmaan muistaakin kesällä tekemämme niittykukka-aiheiset kipsivalut.


Keksimme tänä jouluna kokeilla joulupuuksi mäntyä. Olemme järven rannalla metsien ympäröinä. Luonto on täällä läsnä oven avauksella. Oli hauska mennä koko  porukalla koirien kanssa puuta valitsemaan. Se on ilmava, hauska ja kaunis! Olen nähnyt näitä tanskalaisissa ja ruotsalaisissa lehdissä, mutta en Suomessa vielä.


Nyt on leppoisa ja hyvä olla. Mikä sen kivempaa kuin viettää joulu isolla porukalla. Lapset tietysti kruunaavat tunnelman. Sitä iloa ja onnea on ihana seurata. Blogi hiljenee nyt joulun ajaksi. Nähdään taas pian!


Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

SHARE:

13 kommenttia

 1. Hyvää ja tunnelmallista joulua Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Ihana joulumiljöö.
  Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi sinne Savon sydämeen!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa joulua sinne Savon sydämeen!

  VastaaPoista
 4. Meillä on allergisia sukulaisia ja jos he tulevat anoppilaan jouluksi, sinne laitetaan aina joulumänty. Se ei kai ole niin allergisoiva kuin kuusi on. Nautinnollista Joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kaunista =) Hyvää joulua sinulle! Ihana koiruli <3

  VastaaPoista
 6. Lovely pictures and MERRY CHRISTMAS!
  Titti

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunista! Ja ihana kuusi. Hyvää loppuvuotta!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista. Joulu on ollut aivat ihana! Toivottavasti teilläkin :)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig