lauantai 10. joulukuuta 2016

Joulukoristeita fimomassasta

Joulunalusaika on aina yhtä härdelliä ainakin meidän perheessä. Päättäjäisten, joulujuhlien ja esitysten letka on loputon. Yksi joulun alla syntynyt perheenjäsen antaa oman lisämausteensa soppaan. Eli tämä viikonloppu kuluu leipoessa ja esiintymisnutturoita vääntäessä. 


Joulussa ei olisi mitään mieltä, jos siitä ei pysähdy nauttimaan. Leivonnaisia valmistuu sen verran mitä ehditään. Ohessa ehtii hyvin kaulita myös fimomassaa. Meidän perheen naisväki on erityisen ihastunut joulukoristeisiin. Valkoinen fimomassa on sellaisenaan kaunis. Tänä vuonna kokeilimme upottaa massaan koristeita. 


Yritän soutaa kompromissien aallokossa. Oma silmä kaipaisi jotain maltillista ja kaunista. Tyttärelle sen sijaa mikään glittermäärä ei ole liikaa. Siispä helmenhohtoisilla koristeilla mennään. Nämä kelpaavat molemmille.


Fimomassaa löytyy myös eri väreissä, mutta perusvalkoinen on myös kaunis. Massa taipuu helposti ja massan jämät on helppo muokata uudelleen sileäksi levyksi. Massan lisäksi et tarvitse muuta kuin pillin reiän tekoon, kaulimen ja narua. Massa kuivuu nopeasti ja koristeet ovat kuusen oksilla jo illalla. 


Terkkuja vaan tanssinäytöksen pukuhuoneesta. Täällä on hyvin aikaa ennen kuin pikkuinen tanssija tulee uudelleen kammattavaksi seuraavaan esitykseen. 

Ihanaa viikonloppua!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Tällaiset diy-jutut on kyllä niitä parhaita.
  Teillä on jo varmasti tanssiesitykset tanssittu ja nutturat taas levällään, mutta ihanaa aikaa sekin ja ihan liian nopeasti ohi menevää.
  Iloista joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans. Nämä viitsii säilyttää ja käyttää tulevanakin vuonna. Tykkään käsitöistä, joissa tuotos jää käyttöön. Ja ihanaa, kun voi touhuta lasten kanssa. Nyt on onneksi nutturat laitettu, purettu, laitettu ja purettu. Joka esityksessä hiukset erilailla :D

   Poista
 2. Tulipas siitä kauniita koristeita. Ihania tuollaiset tanssinäytökset. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig