tiistai 7. helmikuuta 2017

Kirppisten aarteet

On ollut ihana löytää vuosien jälkeen kirppikset - siis muutkin kuin lastenvaatekirppikset. En hamstraa hulluna, tiedän mitä etsin, ja ennen maksamista katson onko kaikki ihan oikeasti tarpeellista. Yksi ylitse muiden heikkous on maljakot. Tiedän heti mikä silmääni miellyttää. Tykkään esimerkiksi Nanny Stillin, Tamara Aladinin ja Helena Tynellin kädenjäljestä. Riihimäen lasin maljakot ovat yksi suosikeistani. Viime viikonloppuna kävi tuuri, kun löysin ehjän maljakon pikkurahalla. Oliivinvihreä sävy ja muotoilu on ihan täydellinen pari. Hyödynnän paljon puutarhani kukkia ja ostan leikkoja usein. Meillä on aina kimppu tai pari kotona. Silloin oppii myös millainen maljakko on käytännöllinen. Ja tämä Aladin suunnittelema Kielo on juuri sellainen.Kipaisin hakemaan eukalyptuksia, jotta saan uutukaisen käyttöön. Hennot oksat antavat myös maljakon paistatella katseen alla. Luulen, että tästä tulee ensi kesän käytetyin maljakko. Aurinkoista keskiviikkoa!

SHARE:

19 kommenttia

 1. Miten kiva löytö! Kauniit keväiset kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämänkin kohdalla vielä pyörittelen, että haluanko ja tarvitsenko :D Ehkä se kuitenkin on ihan hyvä tapa. Näitä edullisia designlasimaljakoita ei niin usein tule vastaan.

   Poista
 2. Kyllä onkin kaunis maljakko. Eukaliptuksen oksat sopii siihen tosi hienosti. Eivät vie liikaa huomiota maljakolta. Eukaliptus on kyllä nätin vihreä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans! Nämät sirot on musta ihania! Maljakko on onneksi tarpeeksi painava ja jämäkkä kestääkseen isommankin kimpun.

   Poista
 3. Onpas ihana tuo maljakko! Niin kaunis noiden oksien kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisia on joskus vaikea poimia kirpparilta. Tämäkin oli kaiken roinan keskellä takimmaisessa hyllyssä.

   Poista
 4. Oi miten kauniin maljakon löysit! Mäkin oon tällä viikolla ehtinyt kirpparikierrokselle ja löytänyt pari aarretta, voisinkin laittaa niistä blogiin - metsästän aina ihan tiettyjä juttuja :) Aurinkoista viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin suunnilleen. Ja niitä ihan tiettyjä mitä etsin ei ole vielä vastaan tullut :)

   Poista
 5. Ihana! Kirpparit on parhaita!
  Mä en jotenkin jaksa syventyä niissä vaatteisiin, mutta kotiin tai puutarhaan yleensä löytyy jotain kivaa. Tarkka tosin saa olla, ettei maksa ylihintoja, jotkut tavarat saattavat maksaa saman verran uutena. Ostan yleensä vain pikkurahalla. Viimeksi löysin hauskan suppilon kasvihuoneeseen ja vanhan kakkuvuoan kylvöihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ostan kasvatusastioita, koska niitä tarvitsee loputtoman paljon :P

   Poista
 6. Olipa melkoisen hieno löytö! Enpä olekaan aikoihin käynyt kirpparilla, täällä meilläpäin on melkoisia kirpparihaita, joten usein jään nuolemaan näppejäni, mutta joskus onnistaa :D

  Erinomaisia nuo edelliset postauksesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila :) Mä löysin vihdoin kirpparin jolla jaksan käydä. Inhottaa, jos tulee olo, että pelkkää rättiä, lumppua ja roskaa.

   Poista
 7. Kaunis on! Itselläni on yksi Tamara Aladinin vihreä maljakko, mutta se ei ole ollut kovin paljon käytössä. Näiden kuvien myötä tuli houkutus ottaa se esille taas tauon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että hetken itsekin harkitsin onko myrkynvihreä muinaismaljakko se kaunein vaihtoehto. Sitten mietin, että mitkä kasvit tähän käy ja sen jälkeen jo pidin itseäni höhlänä, miksi edes harkitsin asiaa. Tämä maljakko on ihana! Ja ei kaivat vaan oman esiin :)

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig