maanantai 6. marraskuuta 2017

Jouluvaihteelle

Piha on vaihteeksi peittynyt kuuraan eilisen sadekelin jälkeen. Puutarhabloggaajan aiheet ovat käymässä vähiin. Puutarhahommat eivät vielä niinkään. Pari kuukautta venynyt syyssiivous on edelleen kesken ja pahoin pelkään, että samalla tolalla ollaan vielä keväälläkin, kun lumi vihdoin sulaa pois. En ymmärrä miten aika livahti käsistä näin pahasti.


Jotta en hyydytä teitä loputtomilla kuurankukkakuvilla ja throwback-postauksilla niin vaihdan vaihteen tässä vaiheessa joululle kuten aiemminkin. Eli luvassa on taas DIY-juttuja, askartelua ja leivontaa. Yritän mahdollisuuksien mukaan saada aikaiseksi myös ohjeet. Tägään postaukset vanhaan tapaan nimellä joulu. Samalla tägillä löydät myös vanhat askartelu- ja fiilistelypostaukset viime vuodelta.


Isoin DIY-projekti seisoo kyllä tällä hetkellä ulkona. Kasvihuoneen tiililattia valmistuu hyvää vauhtia. Jösses miten upea se on jo nyt. Tiedän, että osa teistä odottaa tätä maatiilipostausta (kuten minäkin). Lisää tietoa näistä tanskalaisista tiilistä löytyy tästä linkistä. Kokemuksia ja lisää kuvia tulee isompaan postaukseen, kun valmista tulee.


Aurinkoista loppuviikkoa!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Vaikuttaa upealle tuo maatiili! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ja tosi kestävä käsitellä. nimimerkillä: pari jo pudotellut

   Poista
 2. Kauniit kuvat ja maatiililattiasta tulee varmasti ihana!
  Täälläkin vähitellen käännetään jouluvaihde päälle. Joulusta haluaa nautiskella mahdollisimman pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että kohta jokainen blogistaniassa haluaa maatiililattian :D

   Poista
 3. Upean näköinen lattia! Todellakin odotan siitä postausta. No, eipä ulkona puutarhassa ole paljoa puuhaa josta kirjottaisi postauksen, senpä vuoksi onkin mukavaa välillä lukea sekä tehdä postauksia diy-jutuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia tuntuu ottavan aikansa, kun on niin paljon muutakin hoidettavana :D Kaikki hyvä aikanaan :D

   Poista
 4. Miksi ihmeessä minulla alkoi tehdä mieli kasvihuonetta? Tiililattialla... Ihanan näköinen.

  Puutarha-aiheet alkavat tosiaan olla jo vähissä, joulunalusaika ja pimeät illat saavat ainakin minut kynttilöiden, lyhtyjen ja kaikenmaailman asetelmien lumoihin :) Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä blogisi tuo tullessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten tosiaan :D Nämä blogit ovat kyllä pahin mielihalujen herättäjä. Ei ihme, että joka toisessa blogissa nousee kasvari pystyyn. Ja kohta on tiililattioita joka toisella :D

   Poista
 5. Hurmaavat kuvat kuuraisesta puutarhasta :)

  VastaaPoista
 6. Joulusta pitävänä ja tänäänkin kranssia väkerrellessä alkaa tosiaan puutarhapuuhat olla toistaiseksi vähissä ja kiinnostus hiipua...kiva, kun siirryt jouluisempiin juttuihin:)

  VastaaPoista
 7. Oih! Tiilet ovat ihania, varsinkin käsinlyödyt tai aidot vanhat. Haaveissani on kasvilava vanhoista tiilistä. Ja katoksi tulisi tietenkin vanhoja ikkunoita. Edelliseen puutarhaani onnistuin saamaan ison erän kauniita tosi vanhoja navetasta purettuja tiiliä.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig