sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Lettukesteillä

yhteistyö: Hillerstorp

Meillä vietettiin spontaanit ja terveellisehköt lettukestit oman perheen kesken. Halusin tehdä jotain pientä kivaa, ja nämä superhyvät banaaniletut ovat odottaneet kokeilemistaan. Testaamista odottivat myös Hillerstorpin Praktö rottinkituolit. Ihan hirveästi en ole tapani mukaan tänäkään kesänä ehtinyt istumaan. Joten oli tosi ihana nauttia lämpöisestä illasta ja herkutella.


Oleskelupaikkoja ei voi olla puutarhassa liikaa. Ihan jo senkin takia, että kun päivät viuhtoo edestakaisin lapion ja kottikärryjen kanssa, on suurempi mahdollisuus, että mahdollisesti istahtaa edes hetkeksi. Ja onhan se lepoa mielelle nähdä ihana tuoli, joka jossain toisessa todellisuudessa kutsuisi koko päiväksi lojumaan kirjan kanssa. Ja pöytä pitää olla myös. Mihin muualle se lähes täysi kahvikuppi muuten jätettäisiin viilenemään?


Tällä kertaa minä ihan oikeasti istuin. Tai lähinnä upposin ihanaan rottinkituoliini. Neljä lettua oli jo melko tuhti iltapala. Banaani, kaurahiutaleet, kananmuna ja kaneli ovat terveellisen herkun 4 ainesosaaa. Letut voi nauttia marjojen ja hedelmien kanssa. Ei tuo nutellakaan kovin paha ollut. Oleskelupaikoissa on sekin kiva puoli, että piha näyttää taas hieman erilaiselta. Emme ikinä vietä aikaa alapihallamme. Suuren kivimuurin edusta on kuitenkin kuin tehty pientä leponurkkausta varten. Kasvihuoneen kupeessa oli ihana paistatella ilta-auringossa.


Meillä orientaudutaan jo töihin taas. Lapset viettävät viimeistä lomaviikkoaan. On aika taas päivitellä, että näinkö nopeasti heinäkuu kului. 

Aurinkoista viikonalkua!SHARE:

5 kommenttia

 1. Ihanat lettukestit ja ah nutella ja mustikat, ihan mun lemppari yhdistelmä.<3 Tänään oli arkeen, töihin ja muutenkin ruotuun paluu ja ei se niin kamalaa ollut. Aamulla olin hetken "Mita teke?" kuten virolainen kaverini monesti, mutta kun pääsin töihin ja näin aamukahvipöydässä ihanat työkaverit joista moni oli myös juuri lomaltaan palannut oli jo ihan toiset fiilikset. Kivaa alkuviikkoa!:-) ~Katja

  VastaaPoista
 2. Nam, miten herkullisen ja houkuttelevan näköistä!
  Minulta kyllä nutella jäisi pois kyydistä, mutta muuten kyllä maistuisi. Saattaisin jäädä aika toviksi noin ihanaan paikkaan istuskelemaan.

  VastaaPoista
 3. Houkuttelevat tuolit. Liian vähän tulee vain huilailtua, kun on niin paljon kaikkea kivaa tekemistä.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig