torstai 10. tammikuuta 2019

Rento tammikuu ja kutsumattomat vieraat

Kyllä on ihmisen keho kummallinen. Kun kerrankin olisi mahdollista tehdä töitä rauhalliseen tahtiin etupainotteisesti, niin kaikki flunssat ja muut kutsumattomat vieraat änkevät kylään. Tilanteessa ei ole mitään ihmeellistä. Se on jopa niin tavallista, että melkein arvaa mitä on tulossa. Yrittäjäthän tyypillisesti sairastavat juuri lomilla. 


Onneksi monet hommat hoituvat takkatulen ääressä sohvan pohjalla. Yritin huijata itseni pirteäksi kevään sävyisellä tulppaanikimpulla. Myös kynttilät päivittyivät heleämpiin. Hidastamisessa on kyllä onneksi hyvätkin puolensa. Tässä ehtii kummasti selata siemeniä nettikaupoista. Tilaukseen lähti kohtuuttoman iso paketti. En tarvitse / ehdi kaikkia hoitaa kerralla. Onneksi kasvukausi on pitkä. 


Kiitos vielä kaikille, jotka osallistuitte Versoilevan facetilin kyselytuokioon. Lystiä oli, ja otetaan ehdottomasti uudestaan!

Ihanaa perjantaita!
SHARE:

1 kommentti

  1. Awesome Blog!Thanks for sharing this post.It an interesting post for everyone.These pictures are very nice. I like it.I will share this post with my friends.
    Buy to let in uk
    Buy To Let Properties UK

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig