maanantai 21. tammikuuta 2019

Sininen puutarha ja uusin podcast

Viime päivät ovat olleet taianomaisia puutarhassa. Pakkaspäiviä ja kuuilmiöitä. On niin ilahduttavaa, kun puutarhasta on iloa ympäri vuoden.  Piha ei olisi mitään ilman rakenteita ja puuvartisia kasveja. Kausivalot saavat yhä olla paikoillaan. Pienet valopuut kasvarin molemmin puolin ovat suosikkini.


Keittiöpuutarha on hauska talvellakin. Laatikot muuttuvat lumisiksi kuutioiksi ja köynnöstuet on kuorrutettu kimaltelevilla hiutaleilla. Perustamisvaiheessa ei aina tule edes ajatelleeksi miten kiva tämä talvibonus on. 


Kovien pakkasten keskellä on uskomatonta ajatella, että joko se kausi taas alkoi. Odotan kuumeisesti pakettia saarivaltiosta. En malttaisi odottaa. Tämän paremmaksi ja helpommaksi kylmäkäsittely ei voi mennä. Kinokset suorastaan huutavat akileijan ja jättiverbenan siemeniä. 


Saimme Johannan kanssa paljon palautetta edellisestä podcastistamme, joka käsitteli aikaisia esikasvatettavia kukkia. Teimme podille myös jatko-osan, jossa keskityimme aikaisiin hyötykasveihin. Jos chilit ja latva-artisokat kiinnostavat, on tämä podcast juuri sinua varten. Toivottavasti tykkäätte! Podcastin voi kuunnella suoraan alla olevasta soittimesta. 


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig