lauantai 29. helmikuuta 2020

Aurinkoista sunnuntaita

Aurinkoisen viikon inspiroimana innostuin ostamaan poikkeuksellisen räväkän värisiä kukkia. En muista milloin valo ja aurinko olisi tuntunut näin hyvältä. Poikkeuksellisen mustan talven jälkeen  valo tuntuu siltä kuin sukeltaisi pintaan. Olen kahlannut tulppaanikuvia, intoillut leikko-osastolla marketissa ja reippaillut ulkona. Ensi viikko sujuu hieman talvisemmissa merkeissä, kun suuntaan työmatkalle Ylläkselle. Lupaan päivitellä myös Instagramin storyyn tunnelmia sieltä. Kevät etenee tällä hetkellä niin vauhdilla, että uskon viikon tekevän ihmeitä täälläkin. Nurmikko vihertää jo, ja joka puolella on pajunkissoja. Kun Ylläs on taputeltu, saa kevät puolestani alkaa. Olen hiljalleen käynyt jo pihahommissakin. Siellä tuntuu siltä kuin saisi ylimääräisiä tunteja kevääseen. Yleensä kun tähän aikaan vuodesta ei voi viellä tehdä mitään. Tämä on kaikki ekstraa. Siksi olen nauttinut ja fiilistellyt. Pensasryhmä ja perennapenkki toisensa jälkeen siistiytyy hiljalleen. Ihanaa!


Ihanaa sunnuntaita!

SHARE:

3 kommenttia

  1. Ai, sinä olet toteuttanut ne puutarhatyöt mistä minä olen vain haaveillut! Pensaita ja perennojen varsia voisi jo todellakin siivoilla, mutta minä varoin tulevaa leikkaustani enkä uskaltanut flunssan pelossa pihalle. Nyt operaatio on ohi ja kunhan tässä toivun, aion mennä tuonne pihalle. Mikään ei enää estele!

    VastaaPoista
  2. Samat fiilikset vaikka tänään vähän lunta täällä Lohjalla satoikin. Toiveissa siis leppoisa kevät koska hommat voi nyt jakaa niin pitkälle ajalle👍 Vai haaliiko sitä kenties nyt suhteessa enemmän hommia kun kevät tuntuu niin pitkälle?!

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig