lauantai 14. elokuuta 2021

Ihana elokuun puutarha

Elokuu on meillä puutarhakesän rennoin kuukausi. Tässä kohtaa otan iisimmin pihanhoitotöiden kanssa ja nautin kukista, puutarhasta ja sadosta. Kasvit ovat isoja ja runsaita, piha siisti ja keittiöpuutarha satoisa. Vielä en stressaa syksystä. Talkoot saavat odottaa vielä pari viikkoa. 

kasvihuone-juliana-junior-100outdoor

Tykkään siitä, että välissä on yksi tällainen haahuilukuukausi. Tartun saksiin jos huvittaa, mutta en ota hommista paineita. Taidan saksia kyllä enemmän leikkoja kuin huollettavia kasveja. Stressittömässä tilassa tulee tehtyä pihahommia nautinnon kautta. Olen kerännyt valtavat määrät siemeniä melkein huomaamattani. Tämän vuoden siemensato on ennätyssuuri. Suosittelen muitakin vilkaisemaan kukkapenkkeihin. 

elokuun-puutarha-100outdoor

Elokuussa kukkii moni suosikkiperenna. Kultapallot, kaunopunahatut, sinipallo-ohdakkeet ja sädepäivänhattu eivät paahteesta ehtineet kärsiä, ja kukinta on yhtä runsas kuin aina ennenkin. 

oleskelualue-puutarha-100outdoor

Ilahduttavin on meidän viidakkomainen oleskelualueemme, joka jää kahden rakennuksen väliin. Köynnökset ovat valtavia! Kaikki keväällä istutetut kesäkukat ovat kasvaneet suuriksi. On ihanaa lampsia vierasmökkiin. Näky on niin herkullinen. 

elokuun-puutarha-100outdoor

Jos haluat kuulla mitä muuta elokuuhun kuuluu ja kuinka hellekesä puutarhassa sujui, paina play ja kuuntele uusin Puhetta puutarhasta -podcast, jossa on pitkästä aikaa perinteinen "mitä kuuluu?" -jakso. Lukaise myös uusin artikkelini "Elokuun puutarha - kukkia ja satoa" Versoilevan sivuilta. 

SHARE:

3 kommenttia

 1. Looks really beautiful in your late summer garden...
  Titti

  VastaaPoista
 2. Kauniita elokuussa puutarhakuvia! Näyttää vihreälle ja vehreälle, kauniita kukkia ja tuo oleskelualue on ihan super hieno. Helteinen kesä on vaihtunut sateiseksi päiviksi. Tuota en ollut ajatellutkaan, mutta niin se on - puutarhan elokuu on himmailukuukausi.

  VastaaPoista
 3. Meanwhile, private chat rooms on Discord are rising in popularity, especially with bettors under 30. Although many young bettors turn to sites like Audacy and the Action Network for gambling recommendation, additionally they observe folks like Big Tone to see their bets and generally tail them. Some folks, like McAfee, who has 2.5 million Twitter followers, influence on a nationwide scale, as his Super Bowl parlay escapade proved. Then there are those that achieve cachet inside their friend teams for cashing their bets. The similar tribes oppose one other measure on the ballot, Proposition 27, that would enable on-line thecasinosource.com and cellular sports activities betting outside tribal lands. Sports betting 1.0 was all about acquisition and, because it strikes into sports activities betting 2.0, product is the important thing} differentiator for sportsbook operators, according to 888 Holdings’ US president Howard Mittman.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig