tiistai 11. tammikuuta 2022

Mistä koti Gitalle?

Meille tuli hoitoon tällainen alle vuoden ikäinen touhupeppu. Gita tuli meille kotihoitoon toisesta paikasta, sillä koira tarvitsi hoitopaikan rauhalliselta alueelta, jossa on metsä vieressä. Odotin arkaa pakkausta, mutta Gita yllätti täysin. Parin tunnin tutustumisen jälkeen, koira oli meillä kuin kotonaan ja touhotti jokaisen luona yhtä iloisena. Koska Gita asettui meillekin supernopeasti, uskon, että se asettuu helposti myös omaan loppuelämän kotiinsa, kun se löytyy.
viipurin-gita-viipurin-koirat-100outdoor

Gitaa kuvaa parhaiten sana ihmisrakas. Sillä on todennäköisesti hallussa myös jonkin sortin hännän heilutuksen ennätys. Pieni piiskahäntä vipattaa niin lujaa, että naurattaa. Häntää Gita heiluttaa paljon ja mielellään. Vaikka uusi ihminen hetken jännittäisikin, saa Gitaa silti lähestyä, mistä se on hyvin mielissään. Hetken päästä koira punkee syliin ja hakee rapsuja jo itsekin.
rescue-koirat-kati-jukarainen-100outdoor

Tämä pieni suuri koira on mielestäni täydellisen kokoinen. 51 senttiä korkea, mutta vain 15 kiloinen. Sellainen juuri passeli pieni suuri koira. Ruumiin rakenne on todella kevyt, ja Gitaa on sen vuoksi helppo myös nostella. Parasta Gitan ulkonäössä on sen suuren suuret korvat. Ne ovat ihanan pehmoiset ja persoonalliset. Kun Gita pudistelee itseään, kuuluu kova läplätys. Melkoinen huumorikoira. 
rescue-koirat-kati-jukarainen-100outdoor
Gita tuntee hyvin lempinimensä, joka on Kiti. Se odottaa kauniisti, kun se on saamassa ruokaa. Gita tykkää syödä nappulansa erityisesti aktivointileluista, joita se pyörittelee todella näppärästi ja tottunein ottein.  Gitaa on muutenkin helppo käsitellä, koska tämä koira on lempeä ja hellä ihmisiä kohtaan. Gita ei ole meillä aristellut edes miehiä. T'ämä ihan korvaeläin hyväksyy niin aikuiset kuin lapsetkin. 
rescue-koirat-kati-jukarainen-100outdoor
Gitalla on jo hyvin kokemusta hihnassa kulkemisesta. Varusteiden pukeminen käy helposti ja Gita kulkee näppärästi myös portaita. Koska Gita säikähti edellisessä hoitopaikassa ulkona, on meillä ulkoilu aloitettu varovasti. Gita tekee tarpeitaan pihalle. Jos ulosmeno on liian jännää, tekee tyttö siististi tarpeensa sille varatulle alustalle. Eli Gita kyllä ymmärtää siisteyden päälle. Nyt tarvitaan vain hieman rohkeutta vielä. Uskon, että ulkoilun makuun taas päästessään Gita oppii sisäsiistiksi nopeasti.

Gitan on voinut jättää heti myös yksin kotiin. Tyttö touhuaa mielellään lelujen ja luiden parissa. Häntä toki vipatti vielä entistäkin vauhdikkaammin, kun kotiin vihdoin saavuttiin. Mitään tuhoja Gita ei ole tehnyt. 
rescue-koirat-kati-jukarainen-100outdoor
Gita etsii kotia rauhalliselta alueelta omakotitalosta. Tyttö on tullut hienosti toimeen myös meidän lasten kanssa, mutta kovin vilkas koti sille ei sovi. Hienointa olisi, jos Gitalle löytyisi koti, jossa se voisi olla kodin ainoa kotieläin. Myös vanhempi ja kookkaampi uroskoira voisi mennä kaverina. 

Gitan tiedot ja videoesittelyn voi katsoa Viipurin koirien sivuilta. Jos kiinnostuit Gitasta, tutustu Viipurin koirien adoptio-ohjeisiin ja tee sivuilla hakemus. Päätöksen Gitan adoptoinnista tekee Viipurin koirien yhdistys. 

Postausta saa myös jakaa, jotta sopiva koti löytyisi pian ❤️
SHARE:

1 kommentti

  1. The desk wheel represents the pockets of a Nevada roulette wheel. The finest method to win more video games on roulette is to concentrate on to} the surface bets. Here's how one can take your chances to win at roulette doing the identical. As you read this guide search out|to search out} out what is the finest guess in roulette, you'll see a number of|numerous|a variety of} links going out to on-line 카지노 casino websites.

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig