tiistai 28. joulukuuta 2021

Viime päivinä ajateltua

kati-jukarainen-100outdoor

Heikun keikun kohti loppuvuotta. Tämän täydellisempää joulua en olisi voinut pyytää. Lunta, pakkasta, vaaleanpunaisia horisontteja, unta ja rakkautta. Paljon happea, aivolepoa ja aikaa perheen kanssa. On ihanaa nähdä vanhempiani monen päivän ajan. Parasta on, että lähtö ei häämötä heti siitä hetkestä, kun tupaan astuu. 

100outdoor
Taidan olla ikuinen balanssin hakija. Viime vuodet olen raahautunut kohti uutta vuotta viimeisillä voimilla. Oli mukavaa, että tänä vuonna en ollut totaalisen loppu aattona. Tauko ja lyhyt loma tuli kyllä tarpeeseen. Olisi kuitenkin ihanaa joskus tanssahdella kohti vapaita raahautumisen sijaan. 

heinäseiväs-aita-100outdoor

Toivon, että voisin itsekin asua jossain vaiheessa keskellä metsää ja peltoja, jossain missä ei ole katuvaloja, naapureita näkyvissä tai ylimääräistä hälyä. Täällä lumen keskellä kaamosoireiluni helpottaa. Vaikka päivä on lyhyt, on harmaakin päivä valoisa lumen ansiosta. 

husky-100outdoor

heinäseiväs-aita-100outdoor


En usko uhrautumiseen tai viimeisillä voimilla raatamiseen. En pidä vapaata vasta, kun koen ansaitsevani sen. Pidän vapaata, jos haluan. Minulla ongelma taitaa olla enemmän se, että väsyn helposti ja pidän töistäni. En usko siihen, että se mikä ei tapa, vahvistaa. Se mikä on rankkaa, se vain väsyttää. Siksi on tärkeää kuulostella, mikä on sopivan verran. 

jäällä-100outdoor

husky-100outdoor
Välipäivät ovat hyvä aika myös vuoden läpikäymiseen. Kummallinen 2021. Ei kuitenkaan yhtään yhtä kummallinen kuin 2020. Hyvä vuosi tämäkin, koska kummallinen ei tarkoita huonoa. 

talvi-järven-jää-100outdoor
Lapset ovat kasvaneet jo teini-ikään. Ihana vaihe, jossa lasten kanssa on kivaa, mutta aikaa itselle on eri tavalla. Olen keskittynyt varsinkin kesän jälkeen omaan hyvinvointiini ja kuuntelemaan rajojani. Olen aloittanut meditoinnin, jota teen päivittäin.

koira-lenkillä-100outdoor
Ensi vuoden aion jatkaa hyväksi havaitsemallani polulla. Keskityn asioihin, töihin ja ihmisiin, jotka tuovat positiivisen vireen elämääni. Ja sitten vähemmän sitä muuta. Sitä negatiivista. 

maisemakuva-100outdoor

Toivon, että ensi vuosi tuo tullessaan jotain iloista, jotain uutta ja jotain yllättävää. Kaikkea ei tarvitse tietää etukäteen. 

puolikuu-100outdoor


Ihania välipäiviä ja hyvää loppu vuotta! 


SHARE:

6 kommenttia

 1. Olipa ihanan rauhoittava postaus kokonaisuudessaan. ☺️ Toivon, että toiveesi uudesta vuodesta toteutuu! ✨

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia Luonnosta. Toivon mukaan ensi vuosi olisi parempi pandemian suhteen. Ja ilolla kohti uutta tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kaunis postaus, niin sanoin kuin kuvin ;)

  VastaaPoista
 4. Huumaavat kuvat! Minäkin meditoin viime keväänä. Harmillisesti se sitten jäi jonnekin vaan. Mutta pidän siitä, että vuoden lopussa voi summata vuotta ja suunnitella uutta! Toivon sinulle harmonista ja levollista, mutta inspiroivaa vuotta tulevaksi. :)

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Your pictures are wonderful. Anne

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig