lauantai 28. toukokuuta 2016

Bloggaajatapahtuman riemua

Voi sitä tunnelmaa ja puheensorinaa, kun puutarhabloggaajat laitetaan yhteen. Tältä joukolta ei aiheet kesken lopu, vaikka aihealue tuppaakin olemaan melko rajattu. Kun kukaan ei kyllästy, voi hyvällä mielellä jauhaa loputtomiin puutarhan ihmeistä.


Kotipuutarhan bloggaajatapahtumassa teemana oli vesi, mitä käsiteltiin monelta kantilta. Tapahtuman isäntinä toimivat myös Ruduksen, Puutarha Tahvosten, Tikkurilan ja Kekkilän porukka. Oli hauskaa kuulla aiheesta hieman eri kanteilta. Kasvi-intoilijana sytyin erityisesti Puutarha Tahvosten Karoliinan pitämään kasviesittelyyn uutuuslajikkeista. Ruduksen tuotteet kiinnostavat myös työn puolesta, joten Ruduksen Jaanin esitys oli mielenkiintoista kuunneltavaa.


Tapahtuma pidettiin Marketanpuistossa samaan aikaan Marketan markkinoiden kanssa. Oli hupaisaa kun osallistujia tupsahteli paikalle kassit pullollaan taimia. Niitä vertailtiin ja ihailtiin tietysti. Valikoima oli poikkeuksellisen hyvä tänä vuonna. Olisi pitänyt tulla jo aikaisemmin. Puolitoista tuntia vierähti turhan nopeasti. Omiin pussukoihin päätyi jättiverbenaa, maissia, yrttejä ja yksi koristepuu.


Saimme Puutarha Tahvosilta kotiinviemisiksi lakkataimen ja selkeät ohjeet sopivan kosteikon luomisesta lakalle. Tätä yritän taatusti. Toivon mukaan näen postauksia tästä kokeilusta muiltakin.


Kiitos vielä kanssaosallistujille, Kotipuutarhalle, Rudukselle, Tikkurilalle, Puutarha Tahvosille ja Kekkilälle.

Lystiä oli!

SHARE:

16 kommenttia

 1. Oli mukava nähdä taas. Lystiä oli ja paljon mielenkiintoista, uutta puutarhatietoa tuli juuri sopivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihanaa, kun nähdään tasaisin väliajoin. Mulla on yleensä töitä melko lailla tähän aikaan vuodesta, joten olin erityisen tyytyväinen, että sain järjestymään.

   Poista
 2. Varmasti ihana päivä viettää saman henkisten ihmisten kanssa. Lakka onkin hauska uutuus puutarhaan, ei tarvitse mennä suolle rämpimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolukka kiinnostaisi myös. En tiedä tekeekö puutarhalakkakin jotenkin isompia marjoja kuten puutarhaan jalostetut puolukat.

   Poista
 3. Voih, tuollaisesta tapahtumasta saisi tällainen wannabe-puutarhuri varmasti lisää energiaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita Kotipuutarhalle viesti ja kysy saisitko kutsun ens vuoden tapahtumaan :) Ja bloggaajat järkkää itsekin näitä kaikille avoimia tapahtumia. Laita viestiä Versoja vaahteranmäeltä Riinalle. Ne on taas menossa jonnekin minne en itse ennätä. Niillä on ollut ihanan näköisiä retkiä!

   Poista
 4. Oli mukava tapahtuma ja runsaan tiedon lisäksi iloakin riitti. Hetken luulin, että se kummallinen ääntely tuli sinun kännykästäsi. Kaivoit juuri kassiasi sen näköisenä, että puhelin soi, kun havahduin ensimmäisen kerran naakkalapsosten kiljumiseen. On niitä kummallisempiakin kännyn soittoääniä kuultu, mutta ehkä sentään naakat jättäisin väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaaaa... Mä ihmettelin sitä rääkynää myöskin alkuun.

   Poista
 5. Oli tosi mukava nähdä!

  Jeps, olen kovasti miettinyt, miten laitan lakan kasvamaan.

  VastaaPoista
 6. Hauskaa oli. Lakka oli kiva haaste, sellaista aina tarvitaan puutarhassa.

  VastaaPoista
 7. Lysti on oikea sana kuvaamaan tapaamista! Naurua riitti! Ja todella Lakka antoi inspiroivan haasteen! Kiva nähdä mitä kaikki keksivät!

  VastaaPoista
 8. Kylläpä olikin yhdellä tyypillä raitaset pohkeet :D. Maissit, lakka ja suklaaminttu matkasivat kotiin reissulta. Olipa hauska tavata sinut Kati!

  VastaaPoista
 9. Näyttääpäs hyvin suunnitellulta tapahtumalta. Ihanaa kun antoivat lakkataimen lahjaksi. Miten tuonne pääsi osallistumaan?

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig