lauantai 7. toukokuuta 2016

Terkkuja Ahvenanmaalta

Äitienpäivän aamun valkovuokoista nautitaan tänä vuonna erilaisissa merkeissä. Viikonloppu on kulunut iloisesti Ahvenanmaalla pojan jalkapalloturnauksessa. Väleissä olen kiertänyt puistoja ja leikkipaikkoja tyttären kanssa. En voisi parempaa tapaa kuvitella äitienpäivän viikonlopulle. Tällaiset kokemukset ja muistot ovat niin korvaamattomia. 


Hyvää äitienäivää kaikille äideille! Erityisesti sille omalleni. 
SHARE:

12 kommenttia

 1. Kauniit kuvat! Ahvenanmaa on kiintoisa paikka. Hyvää äitienpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Olen kokenut tuo ahvenanmaalaisen huumaavan kukkivan luonnon vuosia sitten, aivan uskomattoman kaunista ja ihana paikka viettää äitienpäivää!

  Upean kaunista äitienpäivää Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko puutarha- ja puistokulttuuri oli ihmeen eri kuin mantereella, vaikka sama maa kyseessä.

   Poista
 3. Oi, kuinka kaunista! <3
  Varmasti ihana äitienpäivä, sekä sinulle että lapsille. :)
  Ihanaa äitienpäiväniltaa!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanan näköistä, onnentyttö kun pääsit keväiseen Ahvenmaahan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellisen aurinkoisesta kelistä huolimatta oli ihmeän viileä keli. Silti kevät oli siellä pidemmällä. Ei olisi ajoitus voinut onnistua paremmin.

   Poista
 5. Juu eihän äidit tartte eikä ansaitse ollenkaan mitään omaa aikaa ja tekemistä, varsinkaan äitienpäivänä. Lapset aina vaan ensin kaikessa juu...on se kummallinen tämä suomalainen ajattelutapa. Ja silti niistä lapsista kasvaa maailman onnettomimpia nuoria ja aikuisia. Mikäköhän tässä nyt mättää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että moni äiti ottaa omaa aikaa äitienpäivänä. Minun oma ensisijainen toiveeni on aika perheen parissa. Lahjanatoiveena minulla on jotain lasten tekemää. En koe, että lapset tulevat toiveissa ensimmäisenä. Vain itsekäs minä. Teen koko kevään ja kesän töitä. Aika perheen parissa on minulle luksusta. Jokaisella on omat toiveensa ja tarpeensa. Omat lapseni vaikuttavat hyvin onnellisilta. Kiitos kommentista. Toivottavasti paha olo helpotti.

   Poista
 6. Voi tuonne pitäiskin päästä käymään, ja viedä lapsetkin! Edellinen reissu minulla tehtynä sinne 2001, kun muksuista ei ollut ielä tietoakaan. ;) Nyt kiinnittäisin varmaan aika erilaisiin juttuihin huomiotani siellä kuin 15 vuotta sitten teininä.

  VastaaPoista
 7. Monia, monia vuosia sitten olen käynyt Ahvenanmaalla heti alkukesästä - hienoa oli, kuten kuvistasikin näkee.

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig