tiistai 15. marraskuuta 2016

Koriste kuin karkki

Tänä jouluna pitää saada punaista. Olen viime joulut mennyt valkoisia koristeita keräten. Pitkästä aikaa punainen tuntui hyvältä ajatukselta. Esikuvana toimivat karkkikepit joista olin tykännyt aina. Halusin samaa leikkisyyttä myös koristeisiin. 


Pohjana toimi styroksitähdet, jotka päällystin helmimassalla. Massa on venyvää ja se on helppo painaa tähden pinnalle. Massa itsessään pitää sisällään liiman. Käsittelykuivaa se on melko nopeasti. 


Pinnalle liimasin strassitarroja, jotka upposivat tukevasti massaan. Painoin askarteluveitsellä kevyesti urat sakaroiden väliin, jotta tähdet eivät olisi niin pullean pyöreitä. 


Askartelutähdissä on usein valmis ripustuslenkki. Näissäkin tähdissä oli hopeinen naru. Nyppäsin sen irti ja painoin sukkapuikolla uuden lenkin tilalle. Tiivistin aukon vielä helmimassalla. Jäljestä tuli tukeva ja siisti.


Tuliko kivoja? Olen tosi tyytyväinen! 

SHARE:

30 kommenttia

  1. Hauskoja ja pirteitä!
    Noi polkkakarkkikepit kuuluu ehdottomasti jouluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On jännä miten noi värit meihin vaikuttavat. Voi mennä vuosikausia ettei siedä jotain ja yhtäkkiä sitä pitää saada tuvan täydeltä. Mistä ihmeestä se johtuu?

      Poista
  2. Kivan näköistä toi helmimassa ja niistä tehdyt koristeet.. :)

    Hei tohon edelliseen postaukseen viitaten, niin meidän iskät kuulostaa vähän samanlaisilta. Kuten ehkä noi isän ja tyttären väliset yhteiset työtkin. :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sulla on kyllä aina sellainen vauhti päällä, etten ylläty ollenkaan. Olen ollut aistivinani sellaista hengen heimolaisuutta :D

      Poista
    2. Vauhti päällä.. :) Ihhihiiiii. Okei ehkä mä vähä olen vauhdikas. Mua kutsuttiin viime viikolla muistaakseni tonttu-touhukkaaksi. Kait siitä jo viimeistään tietää että joulu on tulossa. Hengenheimolaiset, samat fiilikset täällä.

      Poista
  3. Supersöpöt:D hyvin sä tavoitit niihin karkkikeppien hengen.

    VastaaPoista
  4. Tuli tosi kotoisan näköiset tähdet.

    VastaaPoista
  5. Ai kauheeta kun alkoikin askarteluttaan:) Jospa viikonloppuna jo tarkenis/kerkiäis tuusata jotakin sammaleesta kasvihuoneella.

    VastaaPoista
  6. Ihania! Näistä tulee heti jouluvibat. :)

    -Ruut

    VastaaPoista
  7. Onpa kivoja. Helmimassa on ihan uusi tuttavuus, vaikka olen vakioasiakas muutamassa askartelukaupassa. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haisee pahalta, mutta miellyttävä käsitellä. Siinä on hienoinen kiilto mikä on kiva lisä. Ei mitenkään överi. Ostin näitä ison värikimaran tyttärelle joulua odottamaan. Himoaskartelijalle just passeli lahja.

      Poista
  8. Toi eka kuva on NIIN ihana! Mulla tulee tuosta helmimassasta mieleen vuosia sitten tekemäni mannaryynikoristeet. Tein kuvion liimalla läpinäkyvän muovipallon pintaan ja ripottelin mannaryynejä päälle. Äitini pitää edelleen niitä koristeita esillä joka joulu, joten taitaa olla helmimassan kokeilu turhaa :) terkuin Suska.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta aika kiva matsku. Ja pinta on jokseenkin jopa ylellinen. Lopputulos helmimassalla aina aika pro. En tajua yhtään mitä sä olet tehnyt, mutta kuulostaa jännittävältä :D

      Poista
  9. Tuli tosi ihania, pirteitä. Tuo helmimassa kuulostaa aika mielenkiintoiselta materiaalilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva materiaali. Tytär teki noista osan. Eli näitä tekee kuka vaan!

      Poista
  10. Sulla ois vielä farkkuraidat seassa :D

    VastaaPoista
  11. No tuli! Näyttävät ihan pörröiseltä ja pehmeiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne näyttävät kyllä vähän tyynyiltä. Ihmettelin sitä kun tulivat valmiiksi. Mutta kivoja silti :)

      Poista
  12. Sympaattisia ! Tähden muotoon voi ideoida vaikka mitä ihania joulujuttuja ⭐️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin voi. Ja voihan se olla joku ihan muukin kuin tähti. Mulla nyt sattui olemaan tähti-olo tällä kertaa :D

      Poista
  13. Kyllä, samaa mieltä kanssasi, ihania ovat! Saat olla hyvin tyytyväinen aikaansaannoksiisi:)

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig