tiistai 19. syyskuuta 2017

Vihreä kranssi

Vuoden ensimmäinen kranssi on täällä. Ihan huomaamatta napsin materiaalia pihalta ja metsälenkiltä. Suolta keräsin karpalon lehtiä ja tontin laidalta mustikkaa.  Kertoo syksyn olevan käsillä, kun kranssit ja seppeleet ovat kovasti vihreää sorttia.


Suosikki kranssipohjani taipuu kasaan sekunneissa, kun käytössä on pehmeää alumiinilankaa. Se yhdistettynä kukkateippiin ja on kranssi kasassa vauhdilla. Pidän myös siitä, että kranssipohja on käsillä samantien. Näitä materiaaleja minulta löytyy aikalailla aina kaapista. Ikinä kun ei tiedä milloin inspiraatio iskee.


Vihreä kukkateippi kiertää mukana, kun lisään kasveja. Se on pehmeää, venyvää ja liimautuu juuri sopivasti kiinni. Vihreässä kukkateipissä on sekin hyvä puoli, että ei niin haittaa jos se jostain vähän vilkkuu.


Rouhea naru on yleensä valintani kiinnitykseen. Kukkala-blogin Sannan vinkin mukaan ripustan kranssini teipillä ulko-oven päälle. Silloin ei tarvitse erikseen naulaa oveen. Minua ei niin haittaa, jos kranssi hieman tuulessa keinuu. Sannan postauksessa myös vinkki täysin  eri tyyliseen kranssiin.


Ihanaa keskiviikkoa!
SHARE:

2 kommenttia

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig