perjantai 22. joulukuuta 2017

Dear Santa

Aika vähän on konkeettisia ja melko paljon aineettomia toiveita tälle joululle. Ehdotin erikseen miehellenikin, että mitä jos jätetään joululahjat toisillemme ostamatta. Niin kliseeltä kuin se tuntuu, niin lasten ilo on se kaikkein kivoin juttu jouluna. Siinä on pakettia kyllikseen myös minulle.


Sen sijaan toivon univaikeuksista kärsivänä hyviä yöunia, stressitöntä joulua, paljon lunta ja onnen hetkiä. Siksi olen iloinen, että istun juuri nyt autossa kohti vanhempieni kotia. Jostain syystä nukun siellä paremmin. Ulkoilu järven rannalla ja hyvin todennäköisesti taattu valkoinen joulu odottavat perillä. Joten pukki hyvä, jos kuulet toiveeni niin lumi ja unihiekka olisi kova juttu.


Ihanaa viikonloppua!


SHARE:

9 kommenttia

 1. Toivotaan, että unihiekat löytävät luoksesi. Univaikeudet ovat todella kurjia :( Mukavaa viikonloppua ja ihanaa joulua <3

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti toiveesi toteutuvat! Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 3. Sama juttu meilläkin, lasten iloa on niin ihanaa seurata, että se onkin joulun paras lahja, muuta ei tarvita.
  Toivottavasti joulupukki kuulee toiveesi. Rauhallista joulua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Tänään radiossa haastateltiin maailmanympäryspurjehduksellaan parhaillaan Panaman kanavassa olevaa Meretniemen perhettä. Perheen kolme lasta käy veneessä kotikoulua ja yksi lapsista toivoi joululahjaksi lukutaitoa. Aika ihana toive pieneltä, lukemaan opettelevalta lapselta.
  Päädyimme vihdoin ja viimein aikuisten kesken lahjattomaan jouluun. Uskon, ettemme kadu.
  Oikein leppoisaa loma- ja jouluaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Toivotaan, että pukki toiveesi täyttää! Unihiekkaa voisin itsekin toivoa - lumi taitaa olla turha toive meidän sfääreillämme tänä(kin) vuonna.
  Onnellista ja levollista joulua!

  VastaaPoista
 6. Toivottvasti unihiekkaa on sopivasti ko joulun ja vähän kotiintuomisiksikin. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 7. Hyvää ja tunnelmallista joulua teille ♥

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig