sunnuntai 3. joulukuuta 2017

#tonttuovi

Niin että joko teille on rantautunut tämän joulunalusen kuumin DIY-projekti - eli tonttuovi? Tämä alle 20 senttiä pieni ovi kiinnitetään seinään ja sieltä toivon mukaan kyläilee joku pikkukaveri jättämässä postia. Näitä settejä on ollut myynnissä vaikka missä ja suurin osa niistä on maalaamattomia askarteluhengessä.


Ostin oman settini hieman ristiriitaisin tuntein. Ovi on kaikessa pikkuruisuudessaan hellyttävä ja mauton. Kitschin ystävänä en voinut kuitenkaan vastustaa tätä. Näin paketissa myös suurta potentiaalia yhteiseksi projektiksi tyttären kanssa. Ei ollut suuri yllätys miten ihastuneita huokauksia tonttuovi herätti. Yhdessä tuumin maalasimme, asettelimme paikoilleen ja kuvasimme.


Hommasin tonttuovelle myös asiaankuuluvia  asukkaita ja kotieläimen, vaikka yleensä kai ovessa on tarkoitus, että kotona vierailee salaa joku tavoittamaton senttiheikki. Minusta tämä oli sievempi näin ja tuppaan tällaisissa projekteissa usein kallistumaan liioittelun puolelle. Tyttären iloksi laitoimme myös tomusokerilla lunta. Kaverit asustavat portaikossa koiran ulottumattomissa. Tyhjässä tilassa pikkuväki on myös varsin mainion näköinen.Jouluista viikonalkua!

SHARE:

5 kommenttia

 1. Nuo asukkaat tekevät kokonaisuudesta todella suloisen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä on nyt se tonttuovi mitä aiemin ihmettelit :D

   Poista
 2. Kyllä kait se on tännekin ovi hankittava, oon vahvasti ollut sitä mieltä, että en hanki, mutta kun näitä ihanuuksia hyppää esiin joka paikasta, niin ei kyllä enää kauaa pysty vastustamaan:))

  VastaaPoista
 3. Suloinen minimaailma, joka varmasti herää henkiin kun silmä välttää :)

  VastaaPoista
 4. No eipä ole, mutta tuntuu olevan kova hitti tänä vuonna ;)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig