lauantai 6. tammikuuta 2018

Ihanaa loppiasta

Viikonloppu on kulunut ainakin meillä siivouksen merkeissä. Kuusi tosin kannettiin ulos jo ennen uuden vuoden aattoa. Itselleni loppiainen ei ole oikein koskaan merkinnyt joulun loppumista. Viime vuosina se tosin on alkanut merkitä enemmän uuden vuoden alkua. Jopa enemmän kuin se ihan oikea uusi vuosi.


Aloitan joulun jälkeen siivouksen, joka ulottuu sinne kaapin perukoillekin. Autotalliin virtaa koristeita ja kaikkea muutakin mitä syksyllä oli ihanaa kantaa sisälle. Vaihdan tekstiilejä iloisempiin, vaikka valoisien tuntien määrä kielii ihan muusta kuin keväästä. Kaipaan tilaa ja vihreää koristeähkyn jälkeen. 


Siisti ja avara koti on parasta mitä tiedän. Kotihiirelle omilla nurkilla on merkitystä. Netflix, kirja ja käsityöt jostain syystä maistuvat paremmalta, kun mikään ei kutsu siivoamaan. 


Ihanaa joulukauden loppua ja tervetuloa tulppaanikausi!

Heippa!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Sama täällä. Tänään lähtivät kynttliköt, jotka olivat viimeinen muistutus joulunajasta. Tulkoon kevät! Mukavaa loppiaista ja alkanutta vuotta, Kati.

  VastaaPoista
 2. Katse kääntyy heti kevääseen, kun jouluaika loppuu. Itse en kuitenkaan raaski vielä luopua joulukuusesta ja muista koristeista ennen loppiaista. Pihan jouluvalot saavat pysyä paikoillaan vielä tammikuun loppuun. Ehkä saan taas paikallislehdestä lukea, kun jouluvaloja ei osata aikanaan ottaa pois:)
  Mukavaa vuoden jatkoa ja ihania valostuvia päiviä sinulle.

  VastaaPoista
 3. Siistissä kodissa on ihanaa rentoutua. Mukavaa loppiaista! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan valoisia kuvia. Tästä alkaa mullakin se kimppu viikossa -kausi. Ihana kevät on pian täällä!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa loppiaista!
  Uusi vuosi on mukava aloittaa "puhtaalta pöydältä" :)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig