keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Kausiruokaa

Kausiruoassa on se hyvä puoli, että aina saa olla tohkeissaan, kun tarjolle tulee herkkuja vain rajoitetun ajan vuodesta. Se tuo myös mukavaa vaihtelua ruokailuun. Tuntuu, että jokaisessa ruokakaupassa on tällä hetkellä ensimmäisenä tarjolla Romanesco-kukkakaali. Sen ymmärtää hyvin. Onhan tämä melkoinen taideteos.


Pidän kukkakaaleista paljon. Pääasiassa riittää keittäminen ja nokare voita. Tämä se on pikaruokaa jos joku. Romanesco päätyy minulla myös blenderiin vihersmoothieen lehtikaalin ja avokadon seuraksi. 


Nam!

Ihanaa loppuviikkoa!

SHARE:

9 kommenttia

  1. Eihän tuota raaski edes syödä!
    Kävisi hyvin myös pöytäkukaksi. 💚

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin koristeeksi ja sitten suuhun. Hyvin raaskin syödä :D

      Poista
  2. Onpa kaunis. Tällaista en ole tainnut maistaakaan. Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkakaalin makuinen. Tietysti oma sävynsä, kun eri lajike.

      Poista
  3. Ihanan näköinen herkku, en kyllä tiedä raaskisinko syödä :)

    VastaaPoista
  4. Erilaiset kaalit ovat kauniita ja pidän niiden kaikkien mausta :)

    VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig