maanantai 1. tammikuuta 2018

Kiitos tästä vuodesta

Vuoden ensimmäinen on täällä. Yö toi mukanaan lumikerroksen ja uuden virkeämmän alun. Siltä se joka vuosi tuntuu. Elämän helminauhaan kertyi tänäkin vuonna yllätyksiä, naurua, surua ja hetken huumaa. Niitä asioita jotka saavat elämän maistumaan elämältä. 


Uuden vuoden postauksessani on ollut aina kuvia edelliskauden puutarhakukoistuksesta. Vuoden tähtihetki oli erityisesti alkukesä. Rhodot kukkivat tavattomalla runsaudella. Samaan ilonpitoon yhtyivät akileijat ja herttavuorenkilpi. Kaikki suosikkejani.


Kesän isoimmat muutokset kokivat keittiöpuutarha, joka sai kaverikseen kasvihuoneen sekä sisäpiha, jonne kasattiin helppotöinen pergola. Loppukesästä ihmettelen aina tuliko sitä juuri mitään uutta tehtyä. Siitäkin huolimatta, että puusavotan vaatinut  kasvihuoneen pohjatyö oli varmasti isoin rutistus mitä meillä on kuunaan nähty.


Kesä on pysynyt poikkeuksellisen tiiviisti mielessä läpi syksyn. Koneen ruudulla on vilissyt kirjaa varten kuvattuja  puutarhaotoksia. Suurtitöinen kirja palkitsee viimeistään keväällä, kun hommia painavat enää painokoneet. Toivon mukaan pian saisi jo hengähtää.


Vuosi toi myös surun hetkiä. Myllerrys lähipiirissä laantui onneksi nopeasti.  En ole myöskään ollut ihan niin terve kuin toivoisin. Vaikka kaikkea en tänne jaakaan niin oma elämä näkyy väistämättä jotenkin aina myös blogin puolella. Tänä syksynä ja talvena se on näkynyt hieman löyhempänä postaustahtina. On ilahduttavaa miten moni blogiin eksyy siitä huolimatta. Lukuisten kommenttien määrä sykähdyttää aina.


Sain Pihakuiskaajan blogista haasteen, joihin harvoin tartun. Siinä toivottiin 4 eri kuvaa puutarhasta mieluiten samasta paikasta. Tässä näitä nyt olisi jopa yksi kaupan päälle. Ei ihan samasta kulmasta, mutta meidän puutarhasta joka tapauksessa. 

Toivon, että vuodesta 2018 tulee tapahtumarikas, yllättävä ja iloinen!

SHARE:

13 kommenttia

 1. Kiitos sinulle ihanasta ja inspiroivasta blogistasi! Ja nautinnollista ja kivaa tätä vuotta ja puutarhakesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Erityisesti sitä kesäosuutta odotellessa :D

   Poista
 2. Ihanaa uutta vuotta sinulle! Odotan jo kirjaasi innolla :) Ihania kesäkuvia, oijoij joij! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kesä ja kukoistus kuvissasi sekä uutuuttaan hohtava kasvihuone, josta on iloa niin paljon! Paljon hyvää uuteen vuoteesi Kati!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa uutta puutarha vuotta sinulle! Voi miten odotankaan uutta kirjaasi!
  Ja kiitokset ihanasta blogista, tänne on aina niin mukava tulla 💕

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, tuovat kesän talven keskelle. Innostavaa uutta puutarhavuotta sinulle.

  VastaaPoista
 7. Kukkarunsasta uutta vuotta 2018!
  Tuleva kirjanne kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa tätä vuotta, Kati! Blogiasi on aina ilo lukea <3.

  VastaaPoista
 9. Blogissasi henkii työn ilo ja keveys. Projekti voi olla hyvinkin iso ja suuritöinen, mutta tapasi kirjoittaa blogiasi on niin iloinen ja kevyt.
  Hyvää ja herttaista tätä vuotta Sinulle ja askareillesi.
  Kirjasi on varmasti ilmeeltään myös iloinen ja valoisa.

  VastaaPoista
 10. Hyvää tätä uusinta alkavaa vuotta.
  Ja on niin totta, että ei kaikkea vuodata tänne blogimaailmaan. Postaustahti on harvempaa, mutta asiat asioina.
  Piipahduksia tuttuihin blogeihin kuitenkin tekee aina kun se bloggailu on voimissaan :)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig