torstai 11. tammikuuta 2018

Kimppu viikossa

Tammikuussa alkaa 'kimppu viikossa'-kausi, joka jatkuu meillä kesään asti. Edulliset markettikimput ovat taatusti lisänneet muillakin kukkien määrää kotona. Koti kaunistuu siivouksen jälkeen tulppaaneilla ja neilikoilla. On kivaa kokeilla ihan kaikki värit mitä kaupasta löytyy. 


Tulppaanit taipuvat yllättävän monenlaisiin kimppuihin asetelmiin. Kauden ensimmäinen kimppu tuli sellaiseen kukka- ja vihreännälkään, että se oli saatava nopeasti maljakkoon. Pidän eniten vaaleanpunaisen ja violetin sävyistä. Miten ihanalta ensimmäinen kimppu tuntuikaan! Talven ensimmäinen kimppu pääsi Riihimäen savunsiniseen maljakkoon, joka on kirppislöytö kuukauden takaa.


Vaikka matkaa on yhä reilusti jäljellä niin joku näissä tulppaaneissa kuitenkin aina herättää toivon. Kevät ihan oikeasti tulee, ja valon määrä lisääntyy. Nyt ei enää hyvästellä vaan mennä kohti kesää täydellä vauhdilla. Muistakaa muutkin Kukkalan ideoima #tulppaanitorstai. Näitä on niin hauskaa varsinkin instasta bongailla.

Ihanaa loppuviikkoa!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Tulppaanit on niiin ihania <3 Ihanaa terapiaa keväänkaipuuseen.

  VastaaPoista
 2. Ooh, tänä vuonna ei irtoa tulppaani-ideoita. Kirjoittelinkin erääseen kommenttiin asiaa koskien, että nyt ei enää löydy uusia ideoita tästä pääkopasta tulppaaneille. Joten varsinaista #tulppaanitorstai-sarjaa ei valitettavasti tule. Mutta jos nyt vaikka jonkin postauksen tulppaaneistakin - onhan ne sen ansainneet :)

  Seuraan sinun tulppaanejasi :)

  VastaaPoista
 3. Lovely! What a springfeeeling!
  Have a great weekend, take care...
  Love from Titti

  VastaaPoista
 4. Kylläpä tulppaanit ja neilikat sopivatkin nätisti yhteen. Vaaleanpunaiset on minunkin suosikkejani. :)

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig