torstai 10. toukokuuta 2018

Juhlapuutarha Mustila Puutarhassa

Juhlapuutarha-kirja vie meidät tekijät tulevana lauantaina 12.5 Mustilaan viettämään puutarhajuhlia. Minä ja Maria Kesänen olemme paikalla 10.30-12.00. Jaamme vinkkejä pihajuhlien järjestämiseen, inspiroimme nauttimaan omasta puutarhasta ja kerromme mikä on juhlapuutarha. 


Mikä olisi ihanampi teema näin keväällä kuin puutarhajuhlat? Koko kausi on edessä, ja maljoja ehtii kohottaa monet monituiset kerrat. Mustilan iloinen ja ihana väki on laittanut myymälässä pöydän koreaksi. Juhlapöydän asetelmasta vastaa Kreetta Järvenpää. Hän kertoo miten oman puutarhan kasveja voi hyödyntää kimpuissa. Tämän taitavan kukkataiteilijan kädenjälkeä saa seurata livenä klo 12.30-14.30. 


Nämä kattaukset teimme viime kesänä kirjaa varten. Oli ihanaa kasata vinkit yhteen ja jakaa ne teille lukijoille. Hyödynsimme pitkälti puutarhan- ja luonnonkasveja. Jälki on rentoa, helppoa ja kaunista. Niin meidän näköistämme.


Erityisen ihastunut olen vuohenputkeen. Ja noh - sitähän riittää! Tällainen pitkä vuohenputkiseppele on superhelppo sitoa. Se on samaan aikaan herkkä, kaunis ja näyttävä. 


Mustila on niin ihana paikka, että tuskin maltan odottaa. Tulkaa tekin moikkaamaan meitä.  

Aurinkoista viikonloppua!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Oi, kuulostaa mielenkiintoiselta!
  Toukokuu on niin täynnä kivoja tapahtumia. Harmittaa oikein, kun kaikkialle ei ehdi.
  Oikein ihanaa päivää! Ja mahtavaa, kun keli suosii kaikkia tapahtumia, juhlia ja puutarhapuuhia.

  VastaaPoista
 2. Kirjaa olen ahminut Lahden messuilta saakka:) Mustilaan tulen ilman muuta, mikäli maltan lähteä mökkimaisemista, aurinko hellii niin meitä ja kevätluonto hemmottelee kaikkia aisteja! Mukavaa Mustilapäivää teille!

  VastaaPoista
 3. Kirja on aivan ihana. Se on kauniisti kuvitettu ja myös herkullinen ruokaohjeiltaan. Siitä kysyisinkin,monelleko hengelle ohjeet on suunniteltu.

  VastaaPoista
 4. Juuri tuo luoonokukkien ja oman puutarhan hyödyntämien kimpuissa on houkuttelevaa!

  VastaaPoista
 5. Olisipa kiva käydä, mutta eipä ehdi. Kreetta tekee ihania asetelmia.

  VastaaPoista
 6. Voi miten upean näköistä! Olisinpa mukana. Ihanaa aurinkopäivää teille! <3

  VastaaPoista
 7. Upea vuohenputkiseppele! Puutarhajuhlat olisi kyllä kiva järjestää jossain vaiheessa. Minun tuurilla vaan osuu tietysti sadepäivä, jos sellaiset järjestän..

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig