torstai 6. syyskuuta 2018

Versoileva - mikä ihana syy surffata netissä

Olen niin innosta ja onnesta pinkeänä, että on mahtavaa päästä vihdoin jakamaan uutinen teidän kanssanne. Me olemme avanneet uuden vehreän Versoileva-sivuston, joka tarjoaa monipuolista ja monikanavaista vihreää lifestylesisältöä. Minun lisäksi mukana ovat Kukkala-blogin Sanna, Kanelia ja kardemummaa-blogin Maria sekä Hernepensaskujanne-blogin Johanna. Jatkossa allekirjoittanutta ja kumppaneita näkee ja kuulee blogien lisäksi artikkeleiden, podcastien ja videoiden muodossa. Sivuston upeasta ulkoasusta vastaa Jouko Luhola.


Sisällöntuotannosta on tullut minulle monen onnellisen sattuman kautta ammatti harrastuksen lisäksi. Bloggaajien ja kollegoiden verkosto on ollut korvaamattoman tärkeä matkalla kohti unelmien työpaikkaa. Saan kirjoittaa, kuvata ja piirtää päivät pitkät. Jotta homma ei olisi niin yksinäistä, on hyvä olla ystäviä. Näiden kavereiden kanssa pystymme yhteisvoimin tarjoamaan myös teille lukijoille jotain paljon isompaa ja enemmän kuin yksinämme. Eniten innoissani olen podcasteista. Kuuntelen niitä paljon itsekin, joten on tosi jännää päästä tuottamaan niitä. Sivusto on aina taatusti tuore, sillä se päivittyy useamman kerran viikossa. Bloginostojen lisäksi voit lukea artikkeleita. Podcastit ovat pääasiassa puhetta puutarhasta ja kaikesta vihreästä. Videoista löytyy diy-vinkkejä ja inspiraatiota. Versoileva on juuri oikea lääke siihen, kun lorvikatarri iskee tai haluat heittää aivot narikkaan. 


Halusimme juhlistaa avaamista myös arvonnalla, jonka järjestämme Versoilevan instatilillä. Toivon, että mahdollisimman moni teistä innostuu Versoilevasta meidän laillamme. Arvostan suuresti, jos käyt klikkaamassa itsesi seuraajaksi instassa tai facetilillämmeAurinkoista ja inspiroivaa viikonloppua!

SHARE:

9 kommenttia

 1. Hienoa, onnittelut ja menestystä!

  VastaaPoista
 2. Awww!! Miten mahtava tiimi!!! <3
  Sylintäydeltä onnea teille kaikille ja jään mielenkiinnolla odottamaan kaikkea ihanaa!
  Hehkuvaa syyskuun lumoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Sä olet aina niin ihanan positiivinen :)

   Poista
 3. Onnittelut, kävin jo kurkkimassa, vaikuttavan paljon olette jo saaneet sisältöä aikaan.

  VastaaPoista
 4. Vitsit miten hienoa, varmasti seuraan tätä ihanaa sivustoa. :) Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa, tämä kiinnostaa kovasti. Kävin jo katsomassa ja sisältö vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, tuonne tulee varmasti klikattua itsensä usein!

  VastaaPoista
 7. Tämä on aivan ihana juttu <3 Onneksi olkoon koko upealle nelikolle <3

  VastaaPoista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig