lauantai 13. lokakuuta 2018

Aamukahvilla (+alennuskoodi)

yhteistyö: North Outdoor

Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän kaipaan tilaa ympärilleni. Paikan missä riittää happea, metsää ja maisemia. Paikan missä ei ole katuvaloja, lähimpään kauppaan on kilometrejä ja kotiinkuljetus silkkaa utopiaa. Vaikka asummekin monella mittapuulla landella, ei vielä landempi olisi ollenkaan hullumpi ajatus. On ollut hämmästyttävää huomata miten lapsuuden ja nuoruuden aikainen levoton mieleni on talttunut ajan kanssa. Kun aiemmin tempoilin aina joka suuntaan kaikkien hyvältä kuulostavien vaihtoehtojen perään, osaan nykyään valita ne kaikkein tärkeimmät. Ja yksi niistä tärkeimmistä on nykyään metsä. Ja se, että voin liikkua.


Vaikka käyn metsässä lähes päivittäin, eivät lenkit enää ole kovin pitkiä. Hengittelen, tallustan ja venyttelen. Nessa hoitaa samalla oman lenkkinsä. Synnynnäinen geenivirhe pitää huolen siitä, että liikunta ei ole aina itsestäänselvyys, metsä ei ole aina itsestäänselvyys. Metsä toimii fysioterapiana ja hoitaa samalla mieltä. Eikö sillä ole tutkitustikin myös verenpainetta alentava vaikutus?


Olen aina viihtynyt vaatteissa, jotka tuntuvat hyvältä. Aistiyliherkän päällä mikään ei saa hangata, kutittaa tai puristaa. Arvostan hyviä leikkauksia, hengittäviä luonnonkuituja ja sitä, että vaatteet toimivat. Metsälenkillä päällä on useimmiten suomalaisen North Outdoorin merinovillavaatteita. Ne toimivat ympäri vuoden.  


Nämä kuvat on otettu aamulenkiltä. Sisko raahautui mukaan seitsemältä aamulla, jotta näimme auringonnousun. Mukana oli kahvia termarissa ja aamupala. Ympärillä tuoksui suo ja alla oli liukas pitkospuu.


Tämä suo on meidän Nessan mielen maisema. Missään muualla se ei juokse niin tuulispäänä ja vapaana. Olen alkanut arvostaa tätä suomalaista erämaata. Jos en hetkeen käy täällä, alan kaivata sen tuoksua. Myös Haukkelson herkeää levottomaksi, jos se ei pääse tänne. 


Postauksessa minun päälläni on North Outdoorin METSO vetoketjupoolo ja ruosteen sävyinen KULO pipo. Molemmat on valmistettu Suomessa. Merkki on kokenut omistajan vaihdoksen myötä täydellisen muodonmuutoksen. Mallistosta löytyy ihania kerrastoja, neuleita, villapaitoja, asusteita ja sukkia. Merkki on hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen. Ja mikä sen kivempaa, sain teillekin alennuskoodin North Outdoorin nettikauppaan. Kirjoita koodi KATI15 ja saat 15% alennuksen vaatteista. Koodi on voimassa 28.10 saakka.


North Outdoorin uusi mallisto on esittelyssä kokonaisuudessaan tulevan viikonlopun I LOVE ME-messuilla. Sain arvottavaksi teille kahden lipun paketin. Jätä viesti, jos haluat osallistua messuille ja voittaa liput. Arvonta päättyy keskiviikkona 17.10 klo 24. 

Ihanaa sunnuntaita!

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. LIPUT VOITTI BLOGIN PUOLELTA EEVAM. KIITOS OSALLISTUNEILLE!


SHARE:

5 kommenttia

 1. Autumn is here! Lovely, lovely pictures...
  Warm hug from Titti

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä kuvia, koiruuden kanssa on niin mukava lähteä metsään, aina innokkaana sinne.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, upea valo! Messuille menisin mielelläni.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Wau, tää näyttää niin kiinnostavalta! Ja naisten aluspaidoissa kerrankin tarpeeksi pituutta kylmille ilmoille. Ja löytyi vielä merkintä, että on mulesing-vapaata. Kiitos vinkistä! 😊🐏

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mulla on jo vaikka mitä tältä merkiltä. Tältä merkiltä löytyy vaikka mitä. Esim. pipot ja neuleet on ihan parhaita! Muista hyödyntää toi koodi :)

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig