maanantai 22. lokakuuta 2018

Energinen loppuvuosi ja kasa pulmia

Ajattelin tehdä tästä oikein tuottoisan loppuvuoden. Nyt kun leijonan osa vuoden töistä ja menoista ja saatu pakettiin, on aikaa yllin tarttua myös johonkin ekstraan. Sen sijaan, että sammuttelisin vain tulipaloja, olisi aikaa kehitellä uusi vaahtosammutin. Onko tuttu tarina? Menen itse tähän lankaan joka vuosi. 


Haaveilen aina, että olisi enemmän aikaan luovalle piirtämiselle ja vapaille kuvitustöille. Hautoisin ilmoille maagisia ideoita ja säkenöiviä tuotoksia. Tartuin jo pensseliinkin, mutta ei sieltä mitään kovin innostavaa tullut. Halusin myös väljemmän kalenterin, että olisi aikaa tehdä enemmän keppihevosia, koska niistä tulee hyvä mieli. No on tuolla nyt tosi monta keskeneräistä....


Intensiivinen kevät ja kesä imevät minusta mehut aina niin pihalle, että hyvä jos järki vielä jotenkin juoksee. Sama juttu joka vuosi. Vaikka sisällöntuotantoa voi jakaa vuoden ympäri, pyörii puutarha kuitenkin tosi paljon kasvukauden ympärillä. Haaveilen loppukesästä aina rennosta kaamoksesta, joka ilmeisesti on todellinen vain minun luomassani utopiassa. Hyvä sosiaalisen median ihmemaa... Miten saisin itseäni niskasta kiinni ilman, että kehittäisin tästäkin stressin? Onko hyviä ideoita?


Aion nyt tuudittautua siihen unelmaan, että keksin jonkun kiva työpuuhan itselleni, kun olen tarpeeksi kauan ihaillut villasukkiani takkatulen lämmössä. Kyllä se sieltä tulee pakottamatta jossain vaiheessa. Kevät viimeistään korjaa luuni liikkeelle. 


Energisempää ja tuottoisaa viikkoa mulle ja teillekin!

SHARE:

9 kommenttia

 1. Lepo on tosi tärkeää. Anna itsellesi aikaa rauhoittua kaikkien kiireiden jälkeen. Ja useinhan parhaat ideat tulee vaakatasossa! Sitäpaitsi kohta alkaa joulukiireet, joten hyvä kerätä vähän voimia ennen sitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu taisi vähän alkaa jo kuvista päätelleen. Aion siis jatkaa vaakatasossa jouluiluani :D

   Poista
 2. Olen huomannut yrittäjänä että silloin kun on kamala kiire päällä, sitä saa jotenkin älyttömästi aikaiseksi. Mutta sitten kun tuleekin pieni hetki levolle, alkaa kasata paineita että mitäs tällä hienolla ajalla saisi tehtyä. Sitten sitä vaan saamattomana haahuilee, mutta olen ymmärtänyt että silläkin on tarkoituksensa. Luovuutta ei voi pakottaa ja kun on väsynyt, pitää olla hetki hieman masentavassakin tyhjyydessä että alkaa jotain uutta syntyä. Monesti, ainakin itselläni, jonkun ison luovan työhomman kuten vaikka kirjan jälkeen iskee valtava tyhjyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sama! Just sain kirjan taittajalle ja oikolukijalle. Nyt tekisi mieli lähinnä kömpiä talviunille.

   Poista
  2. Oi, ihanaa! Onnittelut :) on taas kivaa odotettavaa kevääksi!

   Poista
  3. Voi toivottavasti et pety... tää on ihan eri genren kirja. Ei ripettäkään puutarhasta.

   Poista
 3. Pystyn niin samaistumaan tuohon Lindan kommenttiin meidän yrittäjäperheen arjessa. Tuntuu, että kun tulee väljempää kalenteriin, kaikki ideat mitä silloin voisi tehdä katoaa jonnekkin ja haahuilee ympäriinsä. Ehkä pitäisi antaa itselle se levon hetki, kun sitä on tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi haahuilukin on kivaa. Kyllä mä lepäänkin ihan tosi paljon. Suurkulutan suortoistopalveluita ja teen käsitöitä :)

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig