torstai 4. lokakuuta 2018

Mun top 3 kasvia

Viherkasvi-innostus nostaa minulla päätään aina juuri syksyllä. Mistä lie johtuu... Tämä kausi on siitä erityinen, että olkkarin lattia on vihdoin saatu maalattua valkoiseksi kesän aikana. Tänne ei hommattu mitään uutta jaloissa pyörivää, kun remppa oli vielä kesken. Olen siis hillinnyt itseäni kukkakaupoilla.


Nyt voisinkin jo ostaa muutaman kasvin. Sen verran, että jää tilaa vielä uusillekin hankinnoille. En halua kerralla kaikkea, että ei tarvitse katua. Vaikeus on nimenomaan valinnan kanssa. Mennäkö oldies but goodies-linjalla vai räväyttää jonkun tuikituntemattoman kasvin kohdalla? Kas siinä taas vihreä pähkinä purtavaksi. Haluaisin varmoja ja tuttuja kasveja. Mutta joka kerta sekoan johonkin sutipuuhun, kun vain kävelen Ikean kasviosaston ohi. Ne vietävät vaan takertuvat sormiin.

Me leikittiin Hernepensaan Johannan kanssa sellaista mun top 3 kasvia-leikkiä. Että mitä hankkis jos hankkis. Kuuntele Versoilevan hulvaton podcast aiheesta. Johanna ei tietenkään pysynyt raameissa vaan väritti paletin kaikilla kynillä yli viivojen. Mutta kyllä sieltä kaiken naurun seasta ne kasvitkin löytyvät.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Haha, hyvä! Kun vihreys kaikkoaa luonnosta, katse kääntyy kummasti kodin viherkasvien suuntaan ja sormet syyhyävät kasvihankinnoille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä luulisi, että tauko ois kiva johonkin väliin. Tää oon niin pöhkö harrastus. Koko ajan pinnailen jotain makrame-amppeliohjeita ja plärään Plantsun sivuja. Just kun pihalla edes vähän helpottaa.

   Poista
 2. Kuvaatko järjestelmäkameralla, ihanat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo kuvaan järkkärillä. Mulla on Canon 7D mark II ja Sigman Art-sarjan linssejä pari.

   Poista

MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig